Leuk dat je benieuwd bent hoe je meer energie kan krijgen en hoe je allerlei fysieke en mentale kwaaltjes kan aanpakken.

Ik licht je toe hoe dit komt en welke stappen je kan ondernemen om dit aan te pakken.

Ik vertel je wat je moet doen om weer zelf aan het stuur te zitten van je leven.

Haal extra waarde uit dit webinar!

In dit webinar zal ik het o.a. ook hebben over de verschillende soorten fysieke, mentale en gedragsmatige symptomen die aangeven dat je niet meer in balans bent. Om het voor jou en mij nog concreter te maken heb ik alvast een online vragenlijst opgesteld. Hierin peil ik naar jouw symptomen. Meteen na het invullen zal je de resultaten kunnen lezen en ontvang je al een paar tips. Je kan de resultaten aan het eind naar jezelf mailen.

(We verzamelen enkel de anoniem ingevulde scores om een gemiddelde te kunnen berekenen.)

powered by Typeform


Uiteraard komen er nog veel meer zaken aan bod,... Maar die licht ik pas tijdens het webinar toe :-)

Groetjes, Iris

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Maximaal 50 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!