Online live webinars

Op regelmatige basis organiseren we webinars waarin we je onthullen op welke manier je het maximale uit jezelf, je brein en je leven kan halen. 

Iris Willems - oprichter van Prana

Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?
Lees meer & Registreer gratis

De kracht van overtuigingen


De ontbrekende schakel voor veranderingen
Lees meer & Registreer gratis
waarom het zo lastig is, om van problemen af te raken
Lees meer & Registreer gratis
Inslapen, doorslapen en fitter wakker worden

Niet goed in je vel, allerlei kwaaltjes of gebrek aan energie?

Spreker: Iris Willems

Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?'

Een concreet stappenplan om je leven in eigen handen te nemen. In dit gratis webinar vertel ik je hoe het komt dat veel mensen te kampen hebben met energiegebrek, maar ook waarom velen  last hebben van tal van lichamelijke en mentale klachten zoals hoofdpijn, spierpijn slecht slapen, chaotisch denken, concentratieproblemen, geheugenproblemen, prikkelbaarheid, spierpijnen, ...


OPGELET! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

Dit webinar duurt ongeveer 1,5 uur.


De kracht van overtuigingen

Spreker: Iris Willems


De ontbrekende schakel om verandering te bekomen

In dit gratis webinar ontdek je hoe het komt dat je toch niet doet wat je je voorneemt om te doen, en waarom je steeds weer met jezelf in gevecht komt als je je gedrag of gedachten wil veranderen.

Wat is de ontbrekende schakel die je nodig hebt om je brein te 'herprogrammeren'?

OPGELET! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

Dit webinar duurt ongeveer 1,5 uur.

Hoe kan je je SHIT écht stoppen!

Waarom is het toch zo moeilijk, om van ongeluk en problemen af te komen?

In dit webinar vertel ik je waarom het voor vele mensen zo lastig is, om van hun problemen af te raken, én ik deel ook met jou een heel krachtige manier, om hier écht iets aan te doen!

  • Geen zweverig gedoe
  • Geen blazen die worden wijsgemaakt
  • Wél voeten stevig en nuchter op de grond
  • Wél komen tot de kern van de zaak!

Als jij het de moeite vindt, om 75 minuten van je tijd te 'besteden', om zo een totaal andere kijk op je leven te 'winnen', schrijf je dan in, en kom mee luisteren. Je bent van harte welkom!!Duurtijd: 1 uurVolg deze podcast ook via Spotify , I-tunes, google podcast of podcastaddict (zoek: de kracht van overtuigingen)

Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Iris Willems - oprichter van Prana


null

Patrik Onsea

Sinds 2008 ben ik actief in Prana, eerst als franchise-partner, daarna als vennoot.

Als trainer & coach houd ik ervan om mensen te helpen, om de juiste balans te vinden, die van zichzelf, of die van hun team, afdeling of bedrijf.

 

Op verschillende dagen in de week kom je mij  al joggend in de Kempische bossen tegen, en twee keer per week poets ik mijn spieren op in het fitness-centrum bij mij in de buurt.