arrow_drop_up arrow_drop_down

Testimonia van deelnemers

Cursist Selfcoaching Master training:


Ik ben een bijna 47-jarige mama van een 7-jarig zoontje. De laatste 2,5 jaren kamp ik enorm met slapeloze nachten, maar als

ik even terug kijk, dateren mijn problemen toch al van heel wat langer.

De slapeloze nachten werden door mij vooral de laatste jaren ingevuld door ’s nachts tv te kijken en vroeg (20.30 uur) of laat (na 0 uur) te gaan slapen. Zo kon ik een aantal uren doorslapen. Ik heb overal in het huis geslapen: in de living – op zolder – aan de andere kant van mijn bed – in het bed van ons zoontje – ...

Toen ik de morgen na de eerste cursusavond wakker werd, kon ik

het maar niet geloven. Ik had de nacht – zonder wakker te worden – doorgeslapen, daarnaast zo zalig geslapen en ik voelde me enorm uitgerust en ik kon de dag super aan.

Gedurende de ganse lessenreeks, heb ik mij heel goed gevoeld. 

Nu doe ik nog steeds voornamelijk de slaapoefening en dit vooral net voordat ik ga slapen. Ik doe deze liggend in bed, zodat ik direct kan inslapen en als ik tijdens de nacht eens wakker word, doe ik de oefening ook. 

Ik merk dat ik weer meer uitgerust wakker word, meer energie heb en innerlijk rustiger ben. Bedankt!

Nancy D.

Prana-flix leden:

In verband met de powernap:
null


null

Prana-flix leden vertellen over de toepasbare methodes:

null


null

De morning rituals (ook onderdeel van prana-flix)

null

null

Thematraining: Rust in je hoofd

null

Product reviews

Prana-flix platform review

door: Jerik van Nuenen

gepost op: https://betrouwbarereviews.nl 

Zijn conclusie: 

Dit platform draait volledig om persoonlijke groei op zowel het zakelijke als op het sociale vlak. Ik wil je in ieder geval graag laten weten dat ik onwijs veel aan dit platform gehad heb. Ik heb innerlijke rust verkregen, ik heb verbeterd inzicht in bepaalde kwaliteiten gekregen en ik val bijvoorbeeld veel makkelijker in slaap.

Het platform is in mijn ogen onwijs uitgebreid opgebouwd. Bovendien merk je continue dat de ontwikkelaars vakspecialisten zijn. In mijn ogen is het Prana-flix platform het perfecte platform om aan je persoonlijke groei te gaan werken!

Lees hier de zeer uitgebreide en volledige review

Selfcoaching Master training review

door: Jerik Van Nuenen

gepost op: https://betrouwbarereviews.nl 

Zijn conclusie: 

Met deze training krijg je onwijs veel inzicht in jezelf. Je gaat kritisch naar jezelf kijken en je bent daardoor ook in staat om jezelf te verbeteren. De training is waanzinnig uitgebreid, kent veel oefeningen en kent veel opdrachten. Het is dus zeker geen training waarbij je kennis op moet doen en verder achterover kunt hangen.

Ik heb het idee dat ik min of meer een ‘reset’ gekregen heb, waardoor ik nu met een tweede leven begonnen ben.

Lees hier de zeer uitgebreide en volledige review