Testimonia van deelnemers

Hoe heeft Prana-flix je leven veranderd?

Wim vertelt over zijn slaapproblemen

Word je hopeloos omdat je slaap nacht na nacht meer verstoord geraakt? Denk je net als Wim dat niets je kan helpen? Ontdek de ervaringen van Wim.

Wat vind je van de season school?

Myriam Vandemoortele

Vertelt over het resultaat na 3 maanden season school

Wat betekent de Selfcoaching
groei-groep of community voor jou?

Wil je ook je leven in eigen handen nemen en meer uit jezelf halen in minder tijd?

Mia kreeg veel meer energie door prana-flix...

Dankzij prana-flix heeft Mia terug meer energie en dus ook meer tijd want nu kan ze van haar avonden en weekends terug genieten

Training Selfcoaching Essentials & advanced:


Ik ben een bijna 47-jarige mama van een 7-jarig zoontje. De laatste 2,5 jaren kamp ik enorm met slapeloze nachten, maar als

ik even terug kijk, dateren mijn problemen toch al van heel wat langer.

De slapeloze nachten werden door mij vooral de laatste jaren ingevuld door ’s nachts tv te kijken en vroeg (20.30 uur) of laat (na 0 uur) te gaan slapen. Zo kon ik een aantal uren doorslapen. Ik heb overal in het huis geslapen: in de living – op zolder – aan de andere kant van mijn bed – in het bed van ons zoontje – ...

Toen ik de morgen na de eerste cursusavond wakker werd, kon ik

het maar niet geloven. Ik had de nacht – zonder wakker te worden – doorgeslapen, daarnaast zo zalig geslapen en ik voelde me enorm uitgerust en ik kon de dag super aan.

Gedurende de ganse lessenreeks, heb ik mij heel goed gevoeld. 

Nu doe ik nog steeds voornamelijk de slaapoefening en dit vooral net voordat ik ga slapen. Ik doe deze liggend in bed, zodat ik direct kan inslapen en als ik tijdens de nacht eens wakker word, doe ik de oefening ook. 

Ik merk dat ik weer meer uitgerust wakker word, meer energie heb en innerlijk rustiger ben. Bedankt!

Nancy D.

Prana-flix leden:

In verband met de powernap:
null


null

Prana-flix leden vertellen over de toepasbare methodes:

null


null

De morning rituals (ook onderdeel van prana-flix)

null

null

Ervaringen met de Selfcoaching season school (=2-wekelijkse online live begeleidingen)


Ik heb vrij laat ingetekend op de season school. Ik was immers al lid van Prana-Flix en was al aan mezelf aan het werken.  Zou het dan voor mij nog wel zinvol zijn om hieraan nog deel te nemen? En dat op wekelijkse basis en dan nog in de vakantie, zou ik dat wel volhouden? Ik twijfelde, maar zoals ik  wel vaker doe, ben ik ook nu gewoon gesprongen, meer vanuit het idee “we zien wel” en omdat andere Prana-Flixleden zich ook hadden ingeschreven, dan vanuit een bewuste nood of overtuiging.

De Summerschool bleek echter net dat te zijn wat ik nodig had. De 2-wekelijkse afspraak met de groep werd voor mij een persoonlijk engagement, naar de groep toe en naar mezelf. Van alle cursussen zelfontwikkeling en therapieën die ik al heb gevolgd, is dit voor mij de meest effectieve. Ik ben er haast dagelijks mee bezig.  Ik voel dat ik terug meer energie heb, meer in mezelf geloof, positiever ben en ook nieuwe uitdagingen aanga.  

De livelessen in groep stimuleren mij meer dan dat ik op mijn eentje aan mijn persoonlijke doelen zou moeten werken. Voor mij werkt het heel inspirerend om getuigenissen van andere cursisten te horen en te lezen en om hen ook te zien (velen zetten hun camera op). Ik voel me ook op mijn gemak in de groep. We steunen elkaar en zijn op elkaar betrokken. Dát vind ik de grote meerwaarde van deze Summerschool: ieder werkt aan zijn eigen doelen, op zijn eigen tempo, maar toch samen. Ik ben blij dat dit initiatief na de Summerschool nog op een andere manier voortgezet zal worden.   

Hilde Bottelier

Nog meer ervaringen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prana-flix lid
Ik kwam bij Prana terecht door het zoeken naar een opleiding om beter om te gaan met stress. Ik was er me van bewust dat ik af en toe last had van stress op mijn werk, maar ik was me niet bewust van de effecten die deze stress op mijn leven had. Door de technieken uit de selfcoaching master class leerde ik niet alleen beter met stress om te gaan. Ik leerde er ook bewuster beslissingen te nemen, doelen helderder te krijgen, prioriteiten te stellen en algemeen krachtiger in het leven te staan. Een opleiding met impact, een echte aanrader!
Celine Denolf
Deelnemer Season school 

Ik wil hierbij ook nog mijn grote complimenten naar jullie overbrengen! Niet alleen interessante inhoud maar ook jullie betrokkenheid! En ik word als Nederlander sowieso al blij om woorden als "goesting" en "een grote merci" te horen! :-)   Ook jullie voorbeelden zijn erg verhelderend. 

Saskia M.Boom
Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie
Ik heb 2 weken geleden de training je hersenactiviteit sturen voor onstpanning en activatie gekocht. Ik ben hier ontzettend blij hiermee! Dankbaar! De powernap doet me heel erg goed! En het geeft me ook meer bewustzijn op mijn stress reacties. Ik merk dat ik veel meer stress had dan ik dacht. O.a. tijdens het autorijden door een auto ongeluk bijna 10 jaar geleden. Ik wil er ook graag verder aan werken! Ik ben het boek Help ik word geleefd aan het lezen en dat geeft ook heel veel inzicht! 
Ria VdW.

Over de training "Stapsgewijze begeleiding bij stress en (pre-) burnout.


Ik ben alvast laaiend enthousiast en enorm blij dat ik deze online cursus "toevallig" tegen kwam. Jou en jouw fantastisch team ben ik eeuwig dankbaar voor de nieuwe inzichten, die ik tot nog toe kreeg en dit na amper 5 maand lid! En wetende dat ik nog twijfelde om me in te schrijven. Het was een geschenk uit de hemel waar ik elke dag een opdracht kreeg, aangepast aan mijn energetische situatie. Iris legt de dingen in de cursus haarfijn uit met beeld, klank, slides en concrete voorbeelden en je bent meteen mee met haar inzichten en kennis. Heb je een moment dat het wat moeilijker gaat, dan doe je het wat rustiger aan op jouw eigen tempo en laat je de cursus even rusten en bezinken. Deze selfcoaching cursus doe je zelf, op jouw eigen tempo, met ondersteuning van professionals en de bijbehorende community. De leden delen op hun beurt spontaan hun ervaringen met betrekking op de cursus en op die manier krijg je inzichten die je op jouw eentje niet zou krijgen. Mijn vicieuze cirkel werd alvast doorbroken door nieuwe, complementaire overtuigingen en ik sta al veel positiever in het leven. Ik kan mijn tegenslagen beter plaatsen nu en terug met nieuwe moed er tegenaan gaan. 

Ik ga alvast op naar betere tijden, dankzij Prana. 

Dus als je twijfelen zou, niet doen... Je zal er geen spijt van hebben, integendeel. 

Je wint ermee op elk vlak... en dat voor de rest van jouw leven!  


R.B.

Thematraining: Rust in je hoofd

null

Product reviews

Prana-flix platform review

door: Jerik van Nuenen

gepost op: https://betrouwbarereviews.nl 

Zijn conclusie: 

Dit platform draait volledig om persoonlijke groei op zowel het zakelijke als op het sociale vlak. Ik wil je in ieder geval graag laten weten dat ik onwijs veel aan dit platform gehad heb. Ik heb innerlijke rust verkregen, ik heb verbeterd inzicht in bepaalde kwaliteiten gekregen en ik val bijvoorbeeld veel makkelijker in slaap.

Het platform is in mijn ogen onwijs uitgebreid opgebouwd. Bovendien merk je continue dat de ontwikkelaars vakspecialisten zijn. In mijn ogen is het Prana-flix platform het perfecte platform om aan je persoonlijke groei te gaan werken!

Lees hier de zeer uitgebreide en volledige review

Selfcoaching Master training review

door: Jerik Van Nuenen

gepost op: https://betrouwbarereviews.nl 

Zijn conclusie: 

Met deze training krijg je onwijs veel inzicht in jezelf. Je gaat kritisch naar jezelf kijken en je bent daardoor ook in staat om jezelf te verbeteren. De training is waanzinnig uitgebreid, kent veel oefeningen en kent veel opdrachten. Het is dus zeker geen training waarbij je kennis op moet doen en verder achterover kunt hangen.

Ik heb het idee dat ik min of meer een ‘reset’ gekregen heb, waardoor ik nu met een tweede leven begonnen ben.

Lees hier de zeer uitgebreide en volledige review

Prana.be - Iris Willems [Review & Ervaringen] [2020]

door: Het NLP college

gepost op: https://hetnlpcollege.nl/prana-iris-willems/

Hun conclusie: 

De producten van Prana zijn zeer geschikt voor mensen die zich in het dagelijks leven laten beperken door twijfels, angsten en gewoontepatronen. Met een kleine investering kun je met de online cursussen en overige producten en diensten grote resultaten behalen waar je je leven lang plezier van kunt hebben.

Door de proefperiode van 14 dagen en de mogelijkheid om te kiezen voor een maandabonnement loop je financieel geen enkel risico. Als je niet tevreden bent over de inhoud of de resultaten, kun je er immers zo weer onderuit.

Denk je echter eens in welke wereld er voor je open gaat als deze methode wel werkt voor jou. Wij zouden zeggen: zet je twijfel en angsten opzij en start vandaag nog met het herprogrammeren van je brein onder professionele begeleiding van Iris Willems.

Lees hier de zeer uitgebreide en volledige review

Podcast interview door 

Jerik Van Nuenen