arrow_drop_up arrow_drop_down

Levenslang leren à la carte

Prana-Flix + Selfcoaching Community

Groei levenslang met ons mee...

Afhankelijk van de verschillende fasen in je leven heb je andere noden en behoeften.

Wanneer je nog studeert ben je vooral bekommerd om het slagen voor de examens. Soms heb je het gevoel dat je hoofd op ontploffen staat en dat er niets meer in gaat. Of je weet plots niets meer en slaat in paniek.


Als je dan uiteindelijk je diploma hebt dat ga je op zoek naar een job maar ook daar komen uitdagingen bij: weten wat je echt wil, wat je gelukkig maakt, maar ook zelfvertrouwen hebben om in je sollicitatie in je kracht te blijven tegenover al die 'meer ervaren' sollicitanten. 


En heb je eenmaal een job dan heb je vaak veel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, moet je kunnen omgaan met deadlines, met de verschillende manieren van communiceren van je collega's, met prestatiedruk, of leren grenzen trekken, of zit je in de verkoop en moet je omgaan met weerstanden en vooropgestelde budgetten, ... 


En ga je samenwonen, een huis bouwen of heb je intussen ook al kinderen, dan moet je jezelf vaak in 24 stukken kappen. Hoe houd je je work-life balans in evenwicht?


Maar ook wanneer je dan ouder wordt en de kinderen gaan uit huis, of je verliest je job, of gaat met pensioen, ook dan heb je heel wat zaken te verwerken en moet je er maar leren mee omgaan en zorgen dat je goed blijft functioneren om niet alles te verliezen!


In elke fase van je leven kom je jezelf tegen en krijg je nieuwe uitdagingen. Herken je dit?


Vaak pas wanneer het te laat is (na hartinfarct, burnout, ...) gaan we op zoek naar oplossingen. Naar een handleiding die ons vertelt hoe we met onszelf en al die uitdagingen beter kunnen omgaan.

"Een handleiding om met jezelf en de uitdagingen in het leven beter om te gaan"


Op basis van onze meer dan 26 jaar ervaring in dit domein creëerden we voor jou een bibliotheek met methodes, technieken, boeken, testen, audio begeleiding, webinars, video's én online coaching, waar je à la carte kan kiezen wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, maar mét live begeleiding zodat je geen tijd verliest om alles zelf uit te zoeken!
Wil je weten WAT je moet doen, HOE je het moet doen én in welke volgorde je moet werken voor het beste resultaat? 
KENNIS + PRAKTIJK = WIJSHEID
Daarom creëerden we Prana-Flix + Selfcoaching Community

Daarom creëerden we Prana-Flix + Selfcoaching Community

25+ jaar
Ervaring
25.000+
Tevreden cursisten
15.000+
Boeken verkocht
HR award
Winnaar 2018

Een rondleiding achter de schermen van Prana-Flix + community

Bekijk deze video en ontdek de mogelijkheden van PRANA-Flix

Zij delen hun ervaringen:

"Tegenslagen, onzekerheden of veranderingen op het werk houden mij niet meer vast want met mijn positieve gerichtheid zie ik veel tegenslagen niet als dusdanig. Ik volg een weg binnen

het bedrijf waar men mijn vaardigheden kan gebruiken en waarbij ik nieuwe ervaringen opdoe. Ook al moet ik telkens in een nieuwe omgeving binnenstappen en nieuwe materie aanleren."

Annie N. 

"Een mens blijft een mens en een maatschappij een maatschappij met alles erop en eraan, maar wat voor mij moeilijk was werd gemakkelijk. Wat onmogelijk leek werd haalbaar. Ik begreep dat je anderen niet kan veranderen maar dat je alleen jezelf kan veranderen. Geen moment heb ik spijt dat ik aan mijzelf ben beginnen werken. Ik heb nog nooit zoveel van het leven genoten als de laatste jaren."

Tilly V.

"Zonder steun zijn we dikwijls gedoemd om te blijven hangen in onze gecreëerde veiligheden en overtuigingen. Uiteindelijk wijzen de Selfcoaching technieken naar de kracht die in ieder van ons schuilt en dat is wat ik er zo wondermooi aan vind en wat het een grote toegevoegde waarde geeft voor zowel werk als privé.

Ik ben heel dankbaar dat het bedrijf de mogelijkheid bood om deze cursus te volgen"

Stefanie D.

Dit is wat je krijgt als Prana-Flix-lid:

Onbeperkt toegang tot:

Alle online trainingen

Alle zelfreflectietesten

Alle e-books en checklists

Alle audio oefeningen

Alle webinar opnames

Alle Focus Master classes

Alle Q & A 

sessies

Op PC, tablet en mobiel

1. Alle online trainingen 

Je krijgt  toegang tot onze overcomplete Selfcoaching e-learning met al onze expert cursussen.

Hierin vind je alles wat je moet weten over onderwerpen als :

 • Het alfa en thêta niveau bereiken in enkele minuten
 • Omgaan met acute en chronische stress
 • Inslapen, doorslapen en fitter wakker worden
 • Gedachten, overtuigingen en gedrag herprogrammeren
 • Perfectionisme aanpakken
 • Leren neen zeggen
 • Efficiënter tijdsgebruik
 • Zelfvertrouwen bevorderen
 • Beter onthouden en reproduceren
 • Breng rust en structuur in je hoofd en je werk
 • Anderen beter begrijpen
 • Je communicatie leren afstemmen op anderen
 • etc.

Alle kennis die we de voorbije 26 jaar hebben opgedaan, delen we met jou.

Je kunt het zien als een on-demand omgeving die altijd actueel is met de nieuwste trends en waar jij als lid altijd en overal toegang toe hebt. Ideaal als verdieping naast de 12 Focus Master Classes. Ook krijg je gratis toegang tot alle nieuwe cursussen, boeken en materialen die wij in de toekomst zullen toevoegen. Mooi extra meegenomen!


2. Alle zelfreflectietesten

 • Test stressdomeinen
 • Test je stress-signalen
 • Test persoonlijkheidstype
 • Test hanteringsgedrag
 • Test beperkende overtuigingen
 • Test complementaire overtuigingen
 • Test tijdsbeheer en organisatie
 • Test gebeurtenissen de laatste 2 jaar
 • + Alle toekomstige tests

3. Alle e-books

Selfcoaching :


Ontdek de ongekende mogelijkheden van je brein

"Help ik word geleefd": Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen"

Alle toekomstige boeken en e-boeken die geschreven worden

door onze experten

4. Toegang tot alle Selfcoaching audio oefeningen

  Toegang tot de ganse bibliotheek aan audio-oefeningen die in de verschillende trainingen worden gebruikt 
  + extra oefeningen voor gebruik tijdens vergaderingen of brainstorm sessies

5. Opnames van alle webinars

 • Alle webinars worden opgenomen en toegevoegd aan de Prana-Flix blibliotheek zodat je ze ten allen tijde kan bekijken, wanneer het jou past én wanneer je het nodig hebt.

6. Opnames van de  FOCUS Master Classes 

Elke maand focussen we op één thema 

Om je aan de hand te nemen bij jouw ideale selfcoaching traject, nemen we je elke maand mee in 1 thema en koppelen daar challenges aan. Iedere maand geven we aan waar jij op zou moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Iedere maand geven wij een online training waarin we een hele concrete blauwdruk delen. Je kunt deze blauwdruk 1-op-1 overnemen en dat scheelt jou veel onderzoek en tijd. Je weet zeker dat je effectief aan de slag gaat en alleen de dingen doet die op dat moment het beste werken. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen

Voorbeelden van mogelijke thema's zijn: 

1. Inventariseren van je stress

2. Mentaal tot rust komen

3. Acute stress aanpakken

4. Je hoofd leeg maken

5.Je gedachten bijsturen


6. Je focus richten op het positieve

7. Doelen in kaart brengen

8. Herprogrammeren van je gedrag

9. Perfectionisme  aanpakken

Meer bewegen bij je dagelijkse werk

Aanpakken van multi-tasken

12. Dromen gebruiken voor oplossingen

7. Opnames van alle online Q&A sessies

Elke maand beantwoorden onze experten live je vragen.


Dat kunnen 'technische' vragen zijn ivm de werking van een bepaalde methode, maar ook heel concrete cases kunnen behandeld worden.


 • Je wordt elke maand uitgenodigd op een online vraag en antwoord sessie
 • Je kan al je vragen vooraf bezorgen, naargelang de vraag komt dit aan bod in de Q&A sessie of wordt ze behandeld in een aparte Focus Master Class.
 • Op deze manier groeit de Prana-Flix omgeving voortdurend en blijft het dag na dag een bron van inspiratie, kennis en vaardigheden.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb geleerd mijn negatieve gedachten te doen stoppen"

Tijdens en na de burn-out periode van mijn man wisten we beiden dat er wel wat dingen zouden moeten veranderen. Een eerste stap is bewust zijn van ... Dat waren we beiden wel. Maar hoe dan verder? Welke technieken kan ik gebruiken om meer los te kunnen laten? Welke technieken werken voor mezelf en waar ben ik zeker van dat ik ze zonder moeite kan volhouden? 

Dit is echt een zoektocht geweest.

Ik ben blij de cursus gevolgd te hebben van Prana rond  Selfcoaching.

Ik werd tijdens de sessies geconfronteerd met het feit dat de powernap-oefeningen een bepaalde vermoeidheid bij me boven brachten waar mijn lichaam tegen gevochten had. Voor mij een duidelijk signaal van HALT.

Wanneer ik onderweg was en ik wist dat mijn man of kinderen ook onderweg waren en ik hoorde ergens een sirene van ambulance, dan kreeg ik het direct benauwd. Ik was dan bang dat er hen iets was overkomen. Sinds de opleiding heb ik geleerd de negatieve gedachten te stoppen. En ja, dit helpt. Mijn angstgevoel is zelfs zo goed als weg.

Ann B.
"Ik was zeer sceptisch als ingenieur"

Ik ben Account Manager bij Siemens. Op het moment voor de training had ik heel veel last van slapeloze nachten. Ik kon het niet laten om in bed na te denken over bepaalde situaties die werk gerelateerd waren. Ook had ik heel veel het gevoel dat wanneer ik in de wagen zat of in bed lag dat ik dingen beter anders had moeten aanpakken.

Dat ik bepaalde zaken tijdens het gesprek met de klant vergeten was te vertellen of op een andere manier moest besproken hebben. Een collega van mij had de cursus reeds gevolgd en was daar zeer positief over. Ikzelf stond er zeer sceptisch tegenover want als Ingenieur klonk het allemaal wat “zweverig”. Iris is toen naar Siemens gekomen voor een infosessie en ik heb toen de gelegenheid gekregen de cursus te volgen. Ik moet toegeven dat ik nog altijd zeer sceptisch was en dat ik moeite had om met volle overgave aan de eerste “mentale”-oefeningen te beginnen. Ik heb me toen open gesteld en ben er voor gegaan want de slapeloze nachten bezorgden mij niet alleen concentratieproblemen maar ook fysieke klachten. Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp. Na de training ben ik de oefeningen thuis verder blijven doen en tot mijn grote verwondering kon ik veel sneller slapen. Waar ik vroeger uren in mijn bed lag te woelen, lukte het me nu om binnen de 10 à 30 minuten in slaap te vallen. Na verloop van tijd verbeterde dit en kan ik nu binnen de 10 min slapen.

Steve M.

Tijdelijke bonus!

Je wordt GRATIS Lid van de Selfcoaching Community

Wanneer je NU Prana-Flix lid wordt krijg je daar bovenop ook toegang tot onze exclusieve 'selfcoaching community' met maandelijkse challenges en word je gratis uitgenodigd op de jaarlijkse alumni live sessie.

Bovendien kom je via deze community in contact met gelijkgestemden en ga je samen concrete acties nemen.

Via onze maandelijkse Focus Master Classes, exclusief voor premium en community leden integreer je alle kennis stapsgewijs in je dagelijkse leven. Succes gegarandeerd!

+ Bonus 1: Je wordt lid van een exclusieve Selfcoaching groep (waarde 99€/jaar)

In onze community met gelijkgestemde Selfcoaching leden, kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van 'lotgenoten' die samen met jou een challenge aangaan en waardoor jullie elkaar kunnen motiveren en stimuleren. (vb. Elke dag 15 minuten  wandelen, een maand geen chocolade eten, elke dag 15 minuten je bureau opruimen, ...) Alles wat je zelf als uitdaging hebt kan een challenge zijn!

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen. 


De Selfcoaching community omvat:

Kennis delen

Leer van anderen wat voor hen het beste werkt en deel ook jouw expertise.

Feedback vragen

Stel je vragen aan leden en experten en krijg feedback

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. In de 'Victory boeard' verzamelen we alle succes.

Challenges aangaan

Doe mee aan challenges en bereik sneller je doelen

Challenges leiden

Stel eigen challenges voor en ga samen met anderen de uitdaging aan.

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart.

Je staat er niet langer alleen voor.

Leader worden

Hoe meer je participeert in de community hoe hoger je komt op het leader board

Moderator worden

Anderen helpen en motiveren geeft veel voldoening. De meest actieve helpers kunnen zelf moderator worden.

met wekelijkse challenges

We plannen wekelijks nieuwe challenges waar je kan aan deelnemen. Zo nemen we elkaar bij de hand en stimuleren we elkaar om onze doelen te bereiken.

Iedereen kan voorstellen doen om challenges te starten, dus komen jouw challenges zeker ook aan bod. Samen met andere leden die deelnemen aan de challenge werk je stapsgewijs aan je doel. 

Elke challenge levert een medaille op. Zo kan je steeds meer en meer medailles verzamelen terwijl je je leven steeds meer in je eigen handen neemt.

Samen maken we je dromen waar!

+ Bonus 2. Deelname aan de maandelijkse Focus master Classes  (waarde 540€/jaar)

Elke maand focussen we op één thema 

Om je aan de hand te nemen bij jouw ideale selfcoaching traject, nemen we je elke maand mee in 1 thema en koppelen daar challenges aan. Iedere maand geven we aan waar jij op zou moeten focussen voor de meest optimale resultaten. Iedere maand geven wij een online training waarin we een hele concrete blauwdruk delen. Je kunt deze blauwdruk 1-op-1 overnemen en dat scheelt jou veel onderzoek en tijd. Je weet zeker dat je effectief aan de slag gaat en alleen de dingen doet die op dat moment het beste werken. Je hebt ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Voorbeelden van mogelijke thema's zijn: 

 • Loslaten, gemakkelijker gezegd dan gedaan, hoe pak je het aan
 • Waarom je je onbewust grenzen oplegt
 • Ook een mallemolen in je hoofd? Hoe krijg je structuur in je hoofd?
 • Stoppen met piekeren, hoe doe je dat?
 • Social media & stress
 • Het voordeel van een positief gekleurde bril
 • ...

+ Bonus 3: Maandelijkse Q&A sessies (waarde 540€/jaar)

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

+ Bonus 4: Jaarlijkse deelname aan de live Selfcoaching Alumni sessie  (waarde 250€/jaar)

1 x per jaar organiseren we in Gent, Antwerpen, Brussel en Oudenaarde een live alumni sessie waarop alle ex-cursisten van de live training Selfcoaching worden uitgenodigd.

Als lid van de Selfcoaching community krijg je hier ook Gratis toegang toe.

 • Je komt live in contact met onze experten
 • Je ontmoet gelijkgestemden
 • Je oefent live onder directe begeleiding van andere leden en de experten
 • Je doet inspiratie op van anderen
 • Je kan er terecht met al je vragen

+ Zowel op PC als op mobiel, met een eigen Prana-Flix app, overal beschikbaar.

100% tevredenheidsgarantie!

We staan 100% garant voor de kwaliteit van Prana-Flix én van de Selfcoaching Community. De Prana-Flix omgeving bevat alle Selfcoaching methodes die ons als experten al 26 jaar op dagelijkse basis resultaat opleveren. We weten zeker dat als jij ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.

Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je bij opzegging binnen 14 dagen na aanvang, je investering terug. 

Krijg nu direct toegang tot 
Prana-Flix + Community + Bonussen !

Klaar om te groeien? Word lid van Prana-Flix!

+ Selfcoaching Community + Bonussen

Leren à la carte 

Audio en e-book bibliotheek

BONUS: Maandelijkse Q&A sessie

BONUS: Focus Master Classes

BONUS: Deelname aan live event voor alumni

BONUS: Delen en motiveren + challenges

100% tevredenheidsgarantie

Duurtijd à la carte

Per maand

Veilige keuze

€ 182,-  € 49,-

Prana-flix bibliotheek

Selfcoaching audio & boeken

Deelname Q&A sessies 

Maandelijkse focus training

Selfcoaching alumni live

Selfcoaching Community

14 dagen bedenktijd

Maandelijks opzegbaar

Per kwartaal

Prima keuze

€ 500,- € 132,-
Prana-flix bibliotheek
Selfcoaching audio & boeken
Deelname Q&A sessies 
Maandelijkse focus training
Selfcoaching alumni live
Selfcoaching Community
14 dagen bedenktijd
Per kwartaal opzegbaar

Per jaar

Beste keuze! €1820,- €490,-
Prana-flix bibliotheek
Selfcoaching audio & boeken
Deelname Q&A sessies 
Maandelijkse focus training
Selfcoaching alumni live
Selfcoaching Community
14 dagen bedenktijd 
Per jaar opzegbaar