arrow_drop_up arrow_drop_down

Kenny Vandennoortgaete

trainer - coach - business partner

Iedereen heeft het potentieel om meer uit zichzelf te halen

Het lijkt op een zin uit een zelfhulpboek. Een cliché. En toch geloof ik erin. Ik ben ervan overtuigd dat we ons brein verkeerd gebruiken. Zeker sinds de introductie van de PC. Want sindsdien leven we sneller en in een hyper-toegankelijke state of mind. Onbewust creëer je daardoor obstakels bij jezelf. Obstakels die jouw mentale gezondheid vroeg of laat gaan tegenwerken. Denk aan goede voornemens die op niks uitdraaien, vervelende gewoontes die zich herhalen, conflicten op het werk , relatieproblemen, het gevoel van tijd te weinig te hebben, geleefd worden, slaapproblemen, niet het gevoel hebben dat je een goede mama of papa bent, ...


En dat terwijl het ook anders kan. Op een vrij eenvoudige manier die enkel wat oefening en herhaling vraagt. Net zoals je leerde stappen, fietsen of autorijden.


Zelf ben ik bijna acht jaar intensief bezig met de inzichten en methodes van Selfcoaching. Ik sleutelde en sleutel nog altijd aan mezelf (uiteraard) en geef training aan individuen en groepen bij onder andere. Colruyt, Petersime, Stad Gent, ThyssenKrupp, ING, De Watergroep en Bond Moyson. De thema's die ik behandel gaan van stressmanagement tot omgaan met perfectionisme, verandering en weerstand. Daarnaast ben ik erkend loopbaancoach. 

Wat mensen vertellen

Ik heb de training 'omgaan met perfectionisme' gevolgd bij Kenny. Kenny is een warme persoonlijkheid die echt aandacht heeft voor wat de deelnemers te vertellen hebben. Gecombineerd met zijn uitgebreide kennis en ervaring is Kenny hierin 100% authentiek! (Colruyt)
In het najaar van 2018 heb ik de selfcoaching training van Prana gevolg. Ik had mij ingeschreven zonder grote verwachtingen. Vanaf de eerste sessie was ik echter geboeid door de inhoud en de manier waarop Kenny deze bracht. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt voor de begeleiding. (architectenbureau Vanduyfhuys)
In juni 2018 training gevolgd bij Kenny, absolute aanrader! Kenny brengt de zaken zeer overzichtelijk, gestructureerd en met passie. Hij heeft een bijzondere gave om op een rustige, doch gedreven met mensen om te gaan en op een constructieve manier te interageren met groepen. Een van de beste lesgevers die ik al mocht ervaren. (ondernemer P. Morlion)
De opleiding stress en burnoutpreventie voor leidinggevenden kan ik sterk aanbevelen. Soms confronterend, een mix van theorie, selfcoaching en inzichten in jezelf en hoe anderen met stress omgaan. 3 intensieve en boeiende dagen. (OCMW Gent)

Krijg gratis een micro-coaching 'Beter slapen'

  • 5 tips voor een betere nachtrust
  • in een videoboodschap van 5 minuten
  • BONUS: krijg 2 tips op maat van jouw vraag

Krijg een micro-coaching

'Beter slapen'

50%
Ik wil 5 tips om beter te slapen!