arrow_drop_up arrow_drop_down

Kenny Vandennoortgaete

Ervaar je het gevoel van geleefd te worden?

50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
download gratis het e=book 'Help ik word geleefd'
Your information is safe with us

"Na de piek van het coronavirus, komt de piek van de psychologische problemen" (Dirk De Wachter)

De Corona-crisis laat niemand onberoerd. Uit de deredactie.be pikte ik begin april 2020 een artikel op van psychiater Dirk De Wachter. Twee quotes bleven bij mij hangen: "Na de piek van het coronavirus, komt de piek van de psychologische problemen". En verder “We moeten niet wachten tot de coronacrisis voorbij is.”


Persoonlijk denk ik niet dat het fenomeen 'Corona' ooit voorbij zal gaan. We leven nu eenmaal met heel veel op deze planeet en dat zet het een en ander onder druk. Pandemieën zijn daar een gevolg van. Werken aan je mentale wendbaarheid, als individu en als organisatie wordt dus belangrijker dan ooit, ook al ben je nu sterker uit de deze periode gekomen. Sporters stoppen toch ook niet met sporten omdat hun conditie op punt staat?

Wat mensen vertellen

Ik volgde de opleiding "omgaan met stress en perfectionisme" bij Kenny. Ik heb hem ervaren als een fijne begeleider die zowel aandacht heeft voor de groep in z'n geheel als voor de individuen. De tips en oefeningen zijn heel praktisch toepasbaar en hebben een wezenlijke verandering gebracht in hoe ik in het leven sta. Hij zet aan tot introspectie en stimuleert op deze manier persoonlijke groei. Top! (Colruyt)
Vanaf de eerste sessie was ik geboeid door de inhoud en de manier waarop Kenny deze bracht. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt voor de begeleiding. (architectenbureau Vanduyfhuys)
In juni 2018 training gevolgd bij Kenny, absolute aanrader! Kenny brengt de zaken zeer overzichtelijk, gestructureerd en met passie. Hij heeft een bijzondere gave om op een rustige, doch gedreven met mensen om te gaan en op een constructieve manier te interageren met groepen. Een van de beste lesgevers die ik al mocht ervaren. (ondernemer P. Morlion)
Kenny slaagt erin om complexe zaken op een eenvoudige, praktische en bovendien zéér aangename manier over te brengen aan een groep mensen. Een plezier om les bij te volgen!. (Projectleider bij Zaman Yves & Co.)

Word je geleefd? 

In dit e-book ontdek je wat je moet doen om stress onder controle te houden en hoe je ertoe kan komen om veel meer van je potentieel te benutten. Niet alleen theorie maar ook praktijk.

Ga direct aan de slag met 4 concrete methodes.

50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
Download nu