Webinar: Soms het gevoel, dat je teveel van jezelf vraagt of moet, en daardoor moe, gespannen of gestresst bent? Hoe je evenwicht terugvinden?

Een concreet stappenplan naar minder moeten, en meer mogen
  Herken je je bv in sommige van de volgende uitspraken:

   

  ·  Ik moet mijn werk zo goed mogelijk uitvoeren. Zelfs al moet ik daarvoor regelmatig enkele uren overwerken.

  ·  Ik mag geen ruzie met mijn collega’s? Ik moet de goede vrede bewaren, ook al voel ik diep vanbinnen irritatie en spanning.

  ·   Als teamleider moet ik mijn mensen helpen, als zij om hulp komen vragen. Ik mag geen neen zeggen. Zelfs al komt mijn eigen werk daardoor soms in het gedrang

  ·   Ik moet goed voor mijn gezin zorgen, ook al betekent dit dat ik soms wat kwaliteitstijd voor mezelf moet opofferen.

   

  We zijn natuurlijk allemaal aan regels en verantwoordelijkheden gebonden. Dit kan ook niet anders. 

  Veel van deze regels leggen we ons zelf op, vaak onbewust, via overtuigingen, normen en waarden die we met de papfles of de soeplepel hebben meegekregen. Het probleem met deze zelf opgelegde regels is vaak, dat we hier ons evenwicht verliezen, dat we teveel van ons zelf moeten of vergen, waardoor we te weinig tijd voor ons zelf overhouden, en het risico op stress, op overspannenheid, op je minder goed in je vel voelen, groter wordt.


  OPGELET! Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar!
  Er wordt geen opname gestuurd, dus als je niet aanwezig kan zijn gelieve de plaatsen te laten voor wie wel kan. Er zijn verschillende data beschikbaar voor dit gratis webinar.

Wat ga je leren?

 • In dit gratis webinar deel ik heel graag verschillende tips en techniekjes, om hieraan iets te doen: hoe minder perfectionistisch zijn, hoe minder willen controleren, hoe meer grenzen stellen, hoe meer evenwicht in je leven krijgen.
 • Ik geef je een concreet stappenplan om aan hieraan te werken.
Patrik Onsea


Prana Mental Excellence, trainer/coach, vennoot

www.prana.be/patrik

Kies je datum en schrijf je in:

Om een datum te selecteren klik je op het driehoekje zoals op de afbeelding staat aangegeven.

Kies uit verschillende data: