Testimonia season school deelnemers

Wim vertelt over zijn slaapproblemen

Word je hopeloos omdat je slaap nacht na nacht meer verstoord geraakt? Denk je net als Wim dat niets je kan helpen? Ontdek de ervaringen van Wim.

Wat vind je van de season school?

Wat is de meerwaarde van

Prana-flix?

"Ik ontdekte dat ik constant in een stress toestand zat, terwijl ik dacht dat ik geen stress had"


"Elke maand krijg je nieuwe onderwerpen, uit het leven gegrepen en kan je met al je vragen terecht bij de coaches"...

Wat betekent de Selfcoaching
groei-groep of community voor jou?

Wil je ook je leven in eigen handen nemen en meer uit jezelf halen in minder tijd?

Ja, Ik wil meteen starten


Cursist Selfcoaching essentials training: (onderdeel van Prana-flix premium en de season school)


Ik ben een bijna 47-jarige mama van een 7-jarig zoontje. De laatste 2,5 jaren kamp ik enorm met slapeloze nachten, maar als ik even terug kijk, dateren mijn problemen toch al van heel wat langer.

De slapeloze nachten werden door mij vooral de laatste jaren ingevuld door ’s nachts tv te kijken en vroeg (20.30 uur) of laat (na 0 uur) te gaan slapen. Zo kon ik een aantal uren doorslapen. Ik heb overal in het huis geslapen: in de living – op zolder – aan de andere kant van mijn bed – in het bed van ons zoontje – ...

Toen ik de morgen na de eerste cursusavond wakker werd, kon ik het maar niet geloven. Ik had de nacht – zonder wakker te worden – doorgeslapen, daarnaast zo zalig geslapen en ik voelde me enorm uitgerust en ik kon de dag super aan.

Gedurende de ganse lessenreeks, heb ik mij heel goed gevoeld. 

Nu doe ik nog steeds voornamelijk de slaapoefening en dit vooral net voordat ik ga slapen. Ik doe deze liggend in bed, zodat ik direct kan inslapen en als ik tijdens de nacht eens wakker word, doe ik de oefening ook. 

Ik merk dat ik weer meer uitgerust wakker word, meer energie heb en innerlijk rustiger ben. Bedankt!

Nancy D.

Ervaringen met de Season school


Ik heb vrij laat ingetekend op de season school. Ik was immers al lid van Prana-Flix en was al aan mezelf aan het werken.  Zou het dan voor mij nog wel zinvol zijn om hieraan nog deel te nemen? En dat op 2-wekelijkse basis en dan nog in de vakantie, zou ik dat wel volhouden? Ik twijfelde, maar zoals ik  wel vaker doe, ben ik ook nu gewoon gesprongen, meer vanuit het idee “we zien wel” en omdat andere Prana-Flixleden zich ook hadden ingeschreven, dan vanuit een bewuste nood of overtuiging.

De Seasonschool bleek echter net dat te zijn wat ik nodig had. De 2-wekelijkse afspraak met de groep werd voor mij een persoonlijk engagement, naar de groep toe en naar mezelf. Van alle cursussen zelfontwikkeling en therapieën die ik al heb gevolgd, is dit voor mij de meest effectieve. Ik ben er haast dagelijks mee bezig.  Ik voel dat ik terug meer energie heb, meer in mezelf geloof, positiever ben en ook nieuwe uitdagingen aanga.  

De livelessen in groep stimuleren mij meer dan dat ik op mijn eentje aan mijn persoonlijke doelen zou moeten werken. Voor mij werkt het heel inspirerend om getuigenissen van andere cursisten te horen en te lezen en om hen ook te zien (velen zetten hun camera op). Ik voel me ook op mijn gemak in de groep. We steunen elkaar en zijn op elkaar betrokken. Dát vind ik de grote meerwaarde van deze Season school: Ieder werkt aan zijn eigen doelen, op zijn eigen tempo, maar toch samen. Ik ben blij dat dit initiatief van de Season school elk kwartaal opnieuw herhaald wordt.

Hilde Bottelier

Nog meer ervaringen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Prana-flix lid
Ik kwam bij Prana terecht door het zoeken naar een opleiding om beter om te gaan met stress. Ik was er me van bewust dat ik af en toe last had van stress op mijn werk, maar ik was me niet bewust van de effecten die deze stress op mijn leven had. Door de technieken uit de selfcoaching master class leerde ik niet alleen beter met stress om te gaan. Ik leerde er ook bewuster beslissingen te nemen, doelen helderder te krijgen, prioriteiten te stellen en algemeen krachtiger in het leven te staan. Een opleiding met impact, een echte aanrader!
Celine Denolf
Deelnemer Season school 

Ik wil hierbij ook nog mijn grote complimenten naar jullie overbrengen! Niet alleen interessante inhoud maar ook jullie betrokkenheid! En ik word als Nederlander sowieso al blij om woorden als "goesting" en "een grote merci" te horen! :-)   Ook jullie voorbeelden zijn erg verhelderend. 

Saskia M.Boom
Je hersenactiviteit sturen voor ontspanning en activatie
Ik heb 2 weken geleden de training je hersenactiviteit sturen voor onstpanning en activatie gekocht. Ik ben hier ontzettend blij hiermee! Dankbaar! De powernap doet me heel erg goed! En het geeft me ook meer bewustzijn op mijn stress reacties. Ik merk dat ik veel meer stress had dan ik dacht. O.a. tijdens het autorijden door een auto ongeluk bijna 10 jaar geleden. Ik wil er ook graag verder aan werken! Ik ben het boek Help ik word geleefd aan het lezen en dat geeft ook heel veel inzicht! 
Ria VdW.

Start nu meteen met de Selfcoaching Season school