Hersenactiviteit Sturen

Wil je leren hoe je in een paar minuten tot een diepe ontspanning komt en hoe je jezelf weer activeert als je een dip hebt? 

Begin meteen
€ 138,-

Je hersenactiviteit in enkele minuten leren sturen voor zowel ontspanning alsook activatie

Zowel fysiek als mentaal volledig leren ontspannen en dit zo automatiseren dat je het in 2 minuten kan. Voor zowel thuis als op het werk. Maar ook je hersenactiviteit leren verhogen voor wanneer je moe bent en nog moet rijden of werken.


  • Je leert je hersenfrequentie sturen naar alfa of thêta, in functie van je doel
  • Je leert verschillende methodes waardoor je je brein conditioneert voor een steeds snellere ontspanning
  • Je leert lichamelijk ontspannen
  • Je leert mentaal ontspannen
  • Je leert in acute stress situaties snel terug zelfcontrole te krijgen
  • Je leert hoe je je energie terug kan activeren bij een dip

Door het principe van conditionering (zoals een hond leert dat een bepaald geluid betekent dat zijn eten er aan komt, waardoor hij al begint te kwijlen nog voor het er is) leren we om met steeds minder begeleiding en in steeds kortere tijd, mentaal volledig tot rust komen in 1 à 2 minuten.


We leren ook extreem korte methodes om in een lichte ontspanning te komen tijdens het werk. Dit is een niveau waarbij we veel meer zelfcontrole hebben, volledig in actie kunnen zijn, maar toch niet in stress komen.


+ NU TIJDELIJK GRATIS: Thematraining 'Hoe haal je het maximale uit je brien?'

Veel gestelde vragen

1/ Ik ben niet technisch aangelegd, daarom spreekt online leren me niet aan:

Je hoeft helemaal niets van techniek te kennen. Je krijgt een link met paswoord en login en je kan meteen aan de slag gaan. Alles is opgenomen net alsof ik voor je zit en je vertel wat je moet doen. Alle oefeningen kan je nadien gemakkelijk doen met audio ondersteuning, ook op je smartphone.

2/ Ik kan me niet ontspannen wanneer ik achter mijn computer moet zitten:

Dat is ook helemaal niet nodig. Je kan alles ook bekijken via een tablet of op je smartphone, liggend in je zetel of je bed, net alsof je naar tv kijkt.

3/ Ik heb geen tijd, mijn dag zit vol.

Het vraagt niet veel tijd om terug tot ontspanning te leren komen, je moet alleen weten hoe je dit best doet. Doordat je gewoon maar de stapjes moet volgen, verlies je al geen tijd met het uittesten van methodes die niet werken. Bovendien ga je door de aangeleerde methodes veel sneller werken en krijg je meer energie.

4/ Hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Met 15 à 20 minuten per dag zet je al grote stappen vooruit! Eenmaal je effect begint te merken, krijg je vanzelf meer tijd beschikbaar en dan kan je dit opvoeren naar 2x 10 à 15 minuten. 
Alle video's zijn opgedeeld in kleine stukken van 10 à 15 minuten zodat je die gemakkelijk ergens tussenin kan bouwen.

5/ Hoelang duurt het vooraleer ik effect heb?

Dat is natuurlijk wel individueel verschillend afhankelijk van de complexiteit van je situatie. Een groot deel van de mensen voelt al na 1 week een duidelijk effect, de meesten hebben na 1 à 2 weken oefenen al een duidelijke verbetering, een kleine groep heeft 3 à 4 weken nodig. Eenmaal de verbetering merkbaar is, hoef je alleen maar verder toe te passen wat je hebt geleerd en dag na dag zal je steeds meer rust ervaren en meer zelfcontrole verwerven in stress situaties met als gevolg veel meer energie.

6/ Ik heb graag persoonlijke ondersteuning

Wanneer je ook lid wordt van Prana-flix-light heb je elke dag een coach bij de hand. Maar zelfs als je geen lid bent, dan kan je ons gerust contacteren wanneer je niet goed weet hoe er aan te beginnen.
Je krijgt volledig advies op maat van jouw noden zodat je 100% weet wat en hoe je het moet doen.
Meteen na aanmelden krijg je een mail met onze contactgegevens. Jouw succes is ook ons succes!

Krijg nu direct toegang & leer in een paar minuten 

tot een diepe ontspanning te komen