Wordt het wat teveel?

In 8 weken geen speelbal meer tussen je gezin, je relatie en ... al de rest

Moet je ook alles combineren als werkende mama?

Ontdek het 8-weken programma "Maak een Hart voor jezelf"

Zelf-management

Eindelijk denken aan jezelf

Leer hoe je er kunt zijn voor jezelf en niet enkel voor je kinderen, partner, collega's en vrienden. Ik vertel je hoe en we zetten samen concrete, simpele stappen.Efficiëntie management

15 minuten per dag

Je hebt veel te doen, bent altijd met iets bezig en weet niet wat eerst gedaan. Daar hou ik rekening mee. Met slechts 15 minuten per dag, ga je al vooruit. Vriendelijk voor je agenda!


Relatie management - Groei-Wijzer fase 5

Zonder schuldgevoel

"Als ik nu dit programma volg, ga ik dan niet mijn gezin opzij schuiven? En gaan ze niet denken dat er iets mis is?". Neen, want dat zijn maar veronderstellingen. Ik leer je hoe je dit aanpakt!


Deze mensen gingen jou voor

Mijn enthousiasme is terug!
Vorig jaar deze periode had ik nooit durven denken dat ik zou staan waar ik nu sta ... Dankzij jou heb ik veel bijgeleerd over mezelf en heb ik mijn enthousiasme terug. Zo dankbaar voor alles!
Charline
Het meest effectieve!
Van alle cursussen zelfontwikkeling en therapieën die ik al heb gevolgd, is dit voor mij de meest effectieve!Hilde
Minder schuldgevoelens
Het heeft me gemotiveerd om er mee aan de slag te gaan en het helpt me om bepaalde zaken los te laten en minder schuldgevoelens te hebben na het maken van een bepaalde keuze.
Petra

In 8 weken geen speelbal meer tussen je gezin, je relatie en je werk

In drie eenvoudige stappen

Stap 1: de juiste mindset


Jouw mindset wordt beïnvloed door onder andere cortisol en vermoeidheid. Hoe meer cortisol en vermoeidheid, hoe negatiever je focus. Om in een realistisch, positieve flow te komen, pakken we dit eerst aan.Stap 2: vastpakken en leren loslaten

We kijken even terug naar jouw leven tot nu toe. Hoe ben je gekomen waar je bent? Wat zou je liever anders zien? En vanwaar bepaalde schuldgevoelens? Door iets vast te pakken, leren we loslaten.Stap 3: de hersenkronkels


Je brein leert continu en legt verbanden. Bijvoorbeeld: honger linkt met eten. Da's logisch. Maar stel jezelf even de vraag waarom je 'tijd nemen voor jezelf' linkt met 'egoïstisch zijn'? Dat zijn onterechte hersenkronkels. Die bespreken we en sturen we bij.


Me-time zonder schuldgevoel!

Hoeveel keer heb je al genoten van een kappersbeurt zonder te denken aan wat er thuis gebeurt? Of wat dacht je van een weekendje aan zee, met een vriendin, terwijl je kinderen thuis zijn? Je hoofd neemt te pas en te onpas een loopje met je gevoel. Wanneer je wil ontspannen, denk je aan wat je nog moet doen. En terwijl je het to do-lijstje afvinkt, hunker je naar een momentje voor jezelf. Dit zijn verbanden in je hoofd = hersenkronkels - waaraan gewerkt kan worden. In het 8-weken-programma leer je die stapsgewijs aanpakken.
€ 276,-
€ 147,-

Maak een Hart voor jezelf

  • Voor mama's die werk, partner en kinderen combineren.
  • 8-weken-programma.
  • 15 minuten per dag, aangepast aan je drukke agenda.
  • Word een zelfzekere versie van jezelf als mama, zus, dochter, vriendin of collega.
  • Je bent er voor je omgeving, maar in de eerste plaats voor jezelf.
  • Leer je tijd zelf in handen te nemen en dingen te doen die je energie geven.
  • Ervaar een leven zonder het "het-gras-is-groener-aan-de-overkant"-gevoel.


Start vandaag nog met "Maak een Hart voor jezelf". Met een kwartier per dag boek je vooruitgang en leer je hoe je zonder die vervelende en vermoeiende gedachtes in het leven kan staan.


BONUS

  • Elke dag een reminder en een duwtje in de rug.
  • 2 contactmomenten per e-mail.