Focus Master Class

E-mails de baas

20-nov-2020
Start om 14:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Iris Willems

Reeds 26 jaar ervaring!

Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.
Patrik Onsea

12 jaar ervaring

Patrik Onsea is trainer, coach en medevennoot bij Prana Mental Excellence.  Hij verdiepte zich in selfcoaching voor zichzelf, en ontdekte de grote kracht ervan, waardoor hij  besloot hij om zijn expertise ten dienste van verschillende bedrijven te stellen. 

Waar Patrik steeds naar streeft, zowel bij anderen,  als bij zichzelf, is een gezonde mix van efficiëntie en welzijn. Doorheen de jaren heeft hij ontdekt, dat een persoon die lekker in zijn vel en zijn hoofd zit, veel creatiever en gelukkiger door werk en leven gaat

Ontdek in deze Master Class:

  • Hoe behoud je een overzicht in je inbox
  • Wanneer bekijk je je mails en hoe frequent
  • Hoe voed je je collega's en klanten beter op in het gebruik van e-mails
  • Je krijgt een concreet actieplan met een stap voor stap methode

Ben je lid van de selfcoaching community of ben je lid van Prana-flix dan kan je met de code die in de community vermeld staat bij 'Prana nieuws'  gratis deelnemen.

Aansluitend starten we in de community een bijhorende challenge waarbij onze experten je gedurende de volgende maand verder begeleiden.