Waarom pieker ik zoveel? En waarom stop ik niet?

Waarom blijf ik in die negatieve, herhalende gedachtes hangen?

In dit gratis webinar van een uur kom je te weten waarom het zo moeilijk is om het piekeren achterwege te laten, ondanks het feit dat je weet dat je het beter niet doet. Want misschien pieker je over je job, relatie, kinderen, huis, financiële toestand of een mengeling van dat alles.  Maar wanneer was het de laatste keer dat je iets hebt opgelost door erover te piekeren? Misschien valt er zelfs niks op te lossen en moet je het gewoon loslaten.
..

OPGELET! Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar!
Er wordt geen opname gestuurd, dus als je niet aanwezig kan zijn gelieve de plaatsen te laten voor wie wel kan. Er zijn verschillende data beschikbaar voor dit gratis webinar.

Wat ga je leren in dit uur?

  • We bekijken samen de oorzaken van piekeren, hoe je het meestal zelf start en in beweging houdt en wat het verband is met slapen. En we stellen onszelf de vraag of je überhaupt wel moet stoppen met piekeren?
  • Stuur gerust jouw vragen vooraf naar kenny@prana.be. Ik doe het nodige om een antwoord te formuleren op jouw vraag.
Kenny Vandennoortgaete

Trainer - coach - business partner Prana Mental Excellence

www.prana.be/kenny

Kies je datum en schrijf je gratis in:

PRAKTISCH

Om een datum te selecteren klik je op het driehoekje zoals op de afbeelding staat aangegeven.

En de locatie? Het webinar gaat volledig online door. Dus je mag plaatsnemen achter een pc, tablet of smartphone. Dat en een uurtje van je tijd. Meer heb je niet nodig.

Kies uit verschillende data:

Wat mensen vertellen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

"Hij stimuleert persoonlijke groei"

Ik volgde de opleiding "omgaan met stress en perfectionisme" bij Kenny. Ik heb hem ervaren als een fijne begeleider die zowel aandacht heeft voor de groep in z'n geheel als voor de individuen. De tips en oefeningen zijn heel praktisch toepasbaar en hebben een wezenlijke verandering gebracht in hoe ik in het leven sta. Hij zet aan tot introspectie en stimuleert op deze manier persoonlijke groei. Top!
Colruyt
Bedankt voor de begeleiding
In het najaar van 2018 heb ik de selfcoaching training van Prana gevolg. Ik had mij ingeschreven zonder grote verwachtingen. Vanaf de eerste sessie was ik echter geboeid door de inhoud en de manier waarop Kenny deze bracht. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt voor de begeleiding

architectenbureau Vanduyfhuys

Absolute aanrader!
In juni 2018 training gevolgd bij Kenny, absolute aanrader! Kenny brengt de zaken zeer overzichtelijk, gestructureerd en met passie. Hij heeft een bijzondere gave om op een rustige, doch gedreven met mensen om te gaan en op een constructieve manier te interageren met groepen. Een van de beste lesgevers die ik al mocht ervaren. 
P. Morlion

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Maximaal 50 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!