Niet goed in je vel, allerlei kwaaltjes of gebrek aan energie?


Hoe doorbreek je de vicieuze cirkel?

Een concreet stappenplan om je leven terug in eigen handen te nemen.

In dit gratis webinar vertel ik je hoe het komt dat veel mensen te kampen hebben met energiegebrek, maar ook waarom velen  last hebben van tal van lichamelijke en mentale klachten zoals hoofdpijn, spierpijn slecht slapen, chaotisch denken, concentratieproblemen, geheugenproblemen, prikkelbaarheid, spierpijnen, ...

OPGELET! Er zijn slechts 50 plaatsen beschikbaar!
Er wordt geen opname gestuurd, dus als je niet aanwezig kan zijn gelieve de plaatsen te laten voor wie wel kan. Er zijn verschillende data beschikbaar voor dit webinar.

Wat ga je leren?

  • Ik vertel je in dit webinar niet alleen hoe dit komt en waardoor dit ontstaat, maar ook welke stappen je moet ondernemen om dit ten gronde aan te pakken. Wellicht heb je zelf al gemerkt dat gewoon het wat rustiger aan doen, meestal niet voldoende helpt.
  • Ik geef je een concreet stappenplan om aan jezelf te werk
Spreker: Iris Willems

Oprichter Prana Mental Excellence, trainer/coach, auteur en zaakvoerder / www.prana.be/iris

Gratis webinar: Woensdag 4 maart (19u30 - 21u00)

Inclusief LIVE Q&A

Stel mij al je brandende vragen

Geen opnames

LIVE uitzending, geen opnames

Maximaal 50 deelnemers

Reserveer je plek op tijd!

Meer over de spreker:


Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.
Auteur van 2 boeken

 

HR award: Best Learning & development Company

Eigenaar van 2 bedrijven