Sneller studeren en reproduceren op alfa niveau

Hoe ik leerde om in de helft van de tijd dubbel zoveel te studeren


Ook ik had daar mee te maken, reeds van toen ik nog studeerde. Ik legde de lat vaak zo hoog dat ik nauwelijks tijd had om te slapen. Uren en nachten studeerde ik in de examenperiode, alles met als doel er in eerste zittijd door te zijn. Maar al gauw bleek dat de resultaten niet in verhouding waren tot de uren inspanning die ik leverde! Was ik dan niet bekwaam? Ik kon toch maar doen wat ik deed: HARD WERKEN én steeds LANGER WERKEN.

Pas nadat ik 4 jaar later leerde hoe ons brein werkelijk werkt en wat we vaak verkeerd doen waardoor we net het tegenovergestelde bekomen, dan pas kon ik komen tot werkelijk schitterende resultaten.

In slechts de helft van de tijd wist ik meer dan dubbel zoveel resultaat te bereiken.

Prana Mental Excellence-Iris Willems

 Ik studeerde slechts 8u in plaats van 16uur per dag en slaagde met grote onderscheiding in 2 academie jaren tegelijk, terwijl ik voorheen telkens een tweede zittijd had voor slechts 1 academiejaar, en dit ondanks de vele uren werk.

Je moet niet langer werken, maar slimmer!

Prana Mental Excellence-Iris Willems

Die ervaring heeft de rest van mijn leven beïnvloed!

Inmiddels zijn we 26 jaar verder en kan ik je garanderen dat bij alle mensen die ik in die tijd mocht coachen en die de methodes die ik hen leerde in de praktijk hebben gebracht, net hetzelfde is gebeurd. Hun leven is veranderd. Ze bereikten veel meer in veel minder tijd. Ze wisten ruimte, rust en structuur in hun hoofd te creëren waardoor resultaten veel sneller bereikt worden, met veel minder inspanning en stress.
€ 207,-

Sneller studeren op alfa niveau

Sneller studeren & reproduceren met meer zelfvertrouwen

  • In minder tijd meer onthouden
  • Op examens beter reproduceren
  • Het alfa-niveau leren gebruiken bij het studeren
  • De drie-vingertechniek voor het snel herinneren van kennis
  • De Q.R.B. methode voor een snelle mentale ontspanning en concentratie
  • Meer zelfvertrouwen krijgen

Dit voordeel combipakket omvat in totaal toegang tot 2 thematrainingen:

1. Je hersenactiviteit in enkele minuten leren sturen voor zowel ontspanning alsook activatie (6 maanden toegang)

2. Sneller studeren & reproduceren met meer zelfvertrouwen en zonder faalangst (6 maanden toegang)

Veel gestelde vragen

1/ Ik ben niet technisch aangelegd, daarom spreekt online leren me niet aan:

Je hoeft helemaal niets van techniek te kennen. Je krijgt een link met paswoord en login en je kan meteen aan de slag gaan. Alles is opgenomen net alsof ik voor je zit en je vertel wat je moet doen. Alle oefeningen kan je nadien gemakkelijk doen met audio ondersteuning, ook op je smartphone.

2/ Ik kan me niet ontspannen wanneer ik achter mijn computer moet zitten:

Dat is ook helemaal niet nodig. Je kan alles ook bekijken via een tablet of op je smartphone, liggend in je zetel of je bed, net alsof je naar tv kijkt.

3/ Ik heb geen tijd, mijn dag zit vol, juist daardoor heb ik ook chaos in mijn hoofd...

Het vraagt niet veel tijd om terug rust in je hoofd te krijgen, je moet alleen weten hoe je dit best doet. Doordat je gewoon maar de stapjes moet volgen, verlies je al geen tijd met het uittesten van methodes die niet werken. Bovendien ga je door de aangeleerde methodes veel sneller werken en krijg je meer energie.

4/ Hoeveel tijd moet ik eraan besteden?

Met 15 minuten per dag zet je al grote stappen vooruit! Eenmaal je effect begint te merken, krijg je vanzelf meer tijd beschikbaar en dan kan je dit opvoeren naar 2x 10 à 15 minuten. 
Alle video's zijn opgedeeld in kleine stukken van 10 à 15 minuten zodat je die gemakkelijk ergens tussenin kan bouwen.

5/ Hoelang duurt het vooraleer ik effect heb?

Dat is natuurlijk wel individueel verschillend afhankelijk van de complexiteit van je situatie. Een groot deel van de mensen voelt al na 1 week een duidelijk effect, de meesten hebben na 1 à 2 weken oefenen al een duidelijke verbetering, een kleine groep heeft 3 à 4 weken nodig. Eenmaal de verbetering merkbaar is, hoef je alleen maar verder toe te passen wat je hebt geleerd en dag na dag zal je steeds meer rust in je hoofd krijgen met als gevolg veel meer energie.

6/ Ik heb graag persoonlijke ondersteuning

Wanneer je ook lid wordt van de selfcoaching community, heb je elke dag een coach bij de hand. Maar zelfs als je geen community lid bent, dan kan je ons gerust contacteren wanneer je niet goed weet hoe er aan te beginnen.
Je krijgt volledig advies op maat van jouw noden zodat je 100% weet wat en hoe je het moet doen.
Meteen na aanmelden krijg je een mail met onze contactgegevens. Jouw succes is ook ons succes!

Krijg nu direct toegang & leer sneller studeren op alfa-niveau