Video Aspect Ratio: 4:1

Selfcoaching Master Training

Ontdek alle tools om op topniveau te werken en te leven.

25+ jaar

Pionier in persoonlijke groei

25.000+

Tevreden cursisten

15.000+

Boeken verkocht

Volwaardige online training


Net als in een live training leer je stapsgewijs alle methodes in een optimale volgorde.

Met eigen persoonlijke coach

Je kan met al je vragen steeds bij een coach terecht

Onbeperkt toegang


Een jaar lang heb je 7/7 en 24/24 toegang tot een massa aan kennis, tips, video's, testen en oefeningen

 Testen en opdrachten

 Leer jezelf beter kennen en volg je eigen evolutie . 

 Concrete stappenplannen

We geven je onze blauwdruk die je één op één kan gebruiken zodat je meteen het maximale haalt uit jezelf en je tijd.

In hapklare stukken

Leer het maximale uit jezelf te halen, stapsgewijs en in hapklare stukken. 

Over het ontstaan van Selfcoaching

Hoe het allemaal begon...
Ik ben intussen al meer dan 26 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van het menselijk potentieel. Vanuit mijn persoonlijke ervaring tijdens mijn studies had ik ontdekt dat we vaak veel tijd in iets steken voor weinig resultaat. Zo studeerde ik 16 uur per dag en had ik telkens een tweede zittijd. Ik begon aan mezelf te twijfelen. Was ik niet intelligent genoeg? Maar mijn motivatie was groter dan mijn twijfel. Gelukkig, want daardoor ben ik op zoek gegaan naar verklaringen en vooral naar oplossingen. Zo ben ik naast mijn studies nog bijkomend cursussen gaan volgen met betrekking tot ons menselijk brein en door de combinatie van wat ik in mijn studies psychologie had geleerd en een aantal meer praktijkgerichte opleidingen daarbuiten begon ik te begrijpen wat er mis was gegaan. Ik paste mijn nieuwe inzichten meteen toe op mijn studies en slaagde er in om in slechts de helft van de tijd (8 uur per dag i.p.v. 16uur) al de leerstof te verwerken + die van een extra jaar Aggregaat dat ik er wou bijnemen. Ik slaagde in eerste zittijd voor beide jaren samen én met schitterende resultaten! Er ging een wereld voor mij open. Ik had de sleutel gevonden waarmee ik meer kon bereiken dan wat er vanzelf uit kwam.
In tussentijd had ik ook op andere terreinen niet stilgezeten. Ik was die methodes ook gaan gebruiken om mijn doelen te bereiken o.a. om te solliciteren, en met succes. Ik had al in juni 2 halftijdse jobs die ik vanaf september kon starten. Waaaaw!

Anderen laten ontdekken hoe het gemakkelijker kan, met veel meer resultaat.


Meteen toen ik afstudeerde startte ik als zelfstandige in bijberoep. 

Ik wou al die ervaringen doorgeven aan al wie het horen wou. Ik organiseerde groepjes voor studenten maar ook groepen 's avonds voor particulieren. Ik deelde briefjes rond van huis tot huis om mensen te informeren over mijn opleiding. En ja, ik had meteen een groep mensen die ook meer uit zichzelf wou halen. Ik leerde hen alle methodes en inzichten die mij hadden geholpen en hun resultaten waren gelijk aan die van mij. Ze waren razend enthousiast en bevestigden keer op keer dat het toch zo jammer is dat we dit soort zaken niet tijdens ons onderwijs meekrijgen.

Dankzij de positieve ervaring van ook die mensen werd ik me meer en meer bewust dat dit de missie van mijn leven was: anderen laten ontdekken hoe het gemakkelijker kan, met veel meer resultaat.
Ik besloot in 1997 mijn twee halftijdse jobs op te zeggen en me volledig naar het bedrijfsleven te richten. Elk individu dat in mijn training zat was immers ook een werknemer, zelfstandige of bedrijfsleider en dus had ik op de 4 voorafgaande jaren toch wel al heel veel voorbeelden en cases doorlopen die me genoeg bagage gaven om de bedrijfswereld in te stappen.

Intussen zijn we 26 jaar verder en het blijft nog steeds even boeiend en meer dan ooit noodzakelijk ....

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"De meest concrete workshop die ik ooit heb gevolgd"

De Selfcoaching training is de meest concrete workshop over persoonlijke ontwikkeling die ik tot nu toe gevolgd heb. 

Deelnemer van Proximus
"Ik heb er meer uit gehaald dan ik had gehoopt"
De tips die ik hier gekregen heb , helpen me om echt te groeien. Ik wilde vooral tips om rustiger en stressbestendiger te reageren in stressvolle situaties. Ik heb uiteindelijk veel meer uit de Selfcoaching master training gehaald dan ik had gehoopt.
Deelnemer van Torfs
"Ik kreeg technieken aangereikt waarvan ik het bestaan niet wist"

Ik leerde mezelf echt kennen. Zo kwam ik ook tot de ontdekking dat de meeste stress van mezelf kwam. Doordat ik mezelf zo hoge eisen stelde, bezorgde ik mezelf stress. Het zat hem vooral in de conditioneringen die ik van kleins af meegekregen heb. De werkdruk was een klein onderdeeltje van mijn bijna burn-out, het grootste onderdeel lag bij mezelf. Ik leerde verschillende conditioneringen aan te pakken, waardoor ik de verschillen tussen mij en mijn collega's anders kon zien zodat het geen bron van ergernis meer was. 

De sfeer op het werk is daardoor enorm verbeterd en i.p.v. te willen vertrekken op het werk, doe ik nu zelfs mee aan team building activiteiten. Ook mijn houding naar de collega's die me vroeger stress bezorgden is weg.

Ellen V. Televic

Ontdek meteen meer dan 50 verschillende methodes en technieken om meer uit jezelf en je brein te halen!

3 belangrijke stappen om je leven in eigen handen te nemen...

... op je eigen tempo

Bewust worden van de werking van je brein

Je verwerft inzicht in hoe je brein werkt, wat stress met je doet, welk effect dit heeft op je prestaties, je zelfcontrole en je resultaten.


Je leert ook hoe je meer uit jezelf en je brein kan halen met minder inspanningen.Inzicht  in je doelstellingen en je weerstanden.

Je leert stil staan bij wie je bent, hoe je denkt, wat je belemmert en welk gedrag of gewoonten je stress veroorzaken en je resultaten beïnvloeden. Je brengt je eigen doelen in kaart en leert via een concreet stappenplan om deze doelen te bereiken. Je zal ervaren dat je meer kan dan je zelf voor mogelijk hield.

 Jezelf en je brein  herprogrammeren voor het gewenste resultaat

Je leert mentaal tot rust komen zodat je kan communiceren met je brein. Je leert te communiceren via de taal van het brein 'beeldtaal'. Aan de hand van deze breintaal leer je je brein 'herprogrammeren' zodat je nieuwe gewoontes aanleert en anders met de dingen omgaat. Daardoor wordt dit een nieuwe gewoonte waardoor je zonder inspanningen je doelstellingen zal blijven bereiken.

Creëer rust en structuur in je hoofd en je werk

Leer je hoofd leeg maken en je gedachten sturen. Je vindt terug rust en structuur in je brein en je werk en je zal ook beter en rustiger slapen.
Ja, ik wil die chaos in mijn hoofd kwijt

Krijg meer gedaan in minder tijd en met betere resultaten!


 • Betere concentratie
  Heb je ook al vastgesteld dat je soms niet hoort wat je partner tegen je zegt en dat je op andere momenten voortdurend afgeleid bent door wat anderen om je heen zeggen of doen, en dat je je moeilijk kan concentreren? In deze training leer je hoe je jezelf kan afschermen van omgevingslawaai én van stress van anderen om je heen.
 • Sneller inprenten en beter herinneren van kennis.
  Heb je ook al ervaren dat je in een discussie al je argumenten aanhaalt en dat je denkt dat je alles hebt gezegd, maar dat je nadien de film herbeleeft in je hoofd en denkt: 'ik had het beter zo gezegd' of ' Ik heb dit nog vergeten'.

  In deze training ontdek je hoe dat komt en hoe je ervoor kan zorgen dat je tijdens de discussie aan al die zaken denkt en niet alleen nadien. Ook zeer interessant voor examens!

 • Sneller oplossingen vinden voor problemen of uitdagingen!
  Wist je dat je brein een immense computer is die alle kennis bijhoudt van jaren terug? Je hebt niet altijd de volledige toegang maar via welbepaalde methodes kan je die kennis terug gaan gebruiken. Dit zorgt voor meer creativiteit en het vlugger vinden van oplossingen voor problemen of uitdagingen.


  Ja, ik wil meer concentratie en een beter geheugen


  Leer negatieve stress voorkomen én aanpakken

  • Krijg precies de informatie die je nodig hebt om je stress aan te pakken, je energie op te bouwen en het maximale uit jezelf en je brein te halen
  • Leer je batterijen terug opbouwen
  • Leer diverse methodes om acute stress meteen los te laten en chronische stress geleidelijk terug af te bouwen.
  • Verwerf inzicht in de diverse oorzaken van stress en leer ze één voor één aanpakken


  Ja, ik wil terug meer energie 


  Herstel je slaappatroon en functioneer nog beter!

  Uit recent slaaponderzoek is de noodzaak van een goede slaap wetenschappelijk aangetoond. Wanneer je minder dan 8 uur slaapt heeft dit meteen een impact op je geheugen, je concentratie, je risico op hartfalen en zelfs op je gewicht.

  • Leer terug snel inslapen en continu doorslapen
  • Ontdek hoe je met eenvoudige methodes terug je slaappatroon kan herstellen zodat je werkelijk slaapt wanneer je in bed ligt.


  Ja, Ik verlang naar een goede slaap


  Perfectionisme, geen neen durven zeggen en voor iedereen willen goed doen, pak dit aan!

  Dit trio aan eigenschappen leidt vaak tot uitputting en burnout.

  De methodes in deze training helpen je er aan te werken zodat je in staat bent binnen de grenzen van het gezonde te blijven.


  Ja, ik wil leren loslaten en grenzen trekken


  Wist je dat ...

  ... je door tijdsdruk slechts 10 à 20% van je kennis benut? 

  Je werkt op automatische piloot: niet denken maar doen!


   

   Ik wil meer van mijn potentieel leren benutten


  hoe leuk kan het zijn om te voelen dat jij de richting bepaalt!

  Je hoeft niet in de put te zitten of uitgeblust te zijn om te ontdekken hoe je met eenvoudige methodes en inzichten je leven kan sturen in de richting die jij zelf wil. 

  Zonder weerstanden of twijfels, zonder uitstelgedrag , hoe leuk kan het zijn om het gevoel te hebben dat jij de richting bepaalt!


  Dankzij de inzichten uit de psychologie en de neurowetenschappen en de vele praktijkcases in topsport is het voor iedereen haalbaar om zelf aan de slag te gaan met methodes die je toelaten om je leven in eigen handen te nemen.

  Ja, ik wil ook zelf mijn richting bepalen

  In 2007 voelde ik me geblokkeerd in mijn werksituatie als manager. Ik stond zelfs op het punt niet langer te kiezen voor mijn leidinggevende positie omdat de stress te hoog opliep omwille van alle emoties die mensen ondervonden door de ingrijpende veranderingen die zich aandienden en die ik als het ware zelf in me opnam . De heftige emoties van mijn mederwerkers zorgden ervoor dat ik lam sloeg en geen richting meer kon geven. Ik herkende me heel goed in de hoge frequenties waarop ik toen leefde. Uren en tijd voor het werk was geen issue en vele weekends was ik ook aan het werk. De Selfcoaching methodes waren een keerpunt. Ik leerde anders te ademen, weer rust te ervaren en de oplossingen in mezelf te vinden. De ballon om gedachten in te deponeren, los te laten en vertrouwen dat de oplossing zou komen. De cocon, voor mij het megamindy pak om me te beschermen van negativiteit, het durven dromen over de toekomst en hier visualisaties op maken. Beelden van successen maken en hoe ik de dag wou meemaken. Positieve intenties sturen naar mijn medewerkers en klanten krachtens gedachten en beelden. Allemaal methodes die me hielpen.

  Ria (Leidinggevende)

  Met 2-wekelijkse season school sessies

  Je hebt een jaar lang een eigen coach die je helpt bij al je vragen en uitdagingen.  

  Je kan dus alle methodes zeer goed uittesten en integreren in je leven.  Ja, Ik wil nu starten en mijn vragen stellen aan een ervaren coach

  Bepaal zelf je doelen, durf je dromen na te streven
  en geniet van de stappen die je hebt gezet.

  € 1580,-

  Selfcoaching: 

  In 23 stappen naar Mental Excellence


  Een volwaardige online training. Met alle mogelijke toepassingen en methodieken om je leven in eigen handen te nemen.
  • Volledig geïntegreerd geheel met alle mogelijke methodes om aan jezelf te werken en je doelen te bereiken. 
  • Leer je hoofd leeg maken en je gedachten sturen. 
  • jezelf afschermen van omgevingslawaai én van stress van anderen 
  • Je creativiteit gebruiken en vlugger  oplossingen vinden voor problemen of uitdagingen.
  • Beter inslapen, doorslapen en fitter wakker worden
  • Werken aan perfectionisme
  • Je grenzen leren trekken
  • Je doelen in kaart brengen en ze sneller bereiken
  • Je angsten, twijfels en weerstanden aanpakken
  • Uit je comfortzone komen en je grenzen verleggen
  • Omgaan met acute en chronische stress
  • Tegenslagen verwerken en je energie terug opbouwen