Gratis training (1u20min)

Sneller onthouden en beter herinneren


 •  Waarom falen zoveel studenten?
 •  Hoe kan je (examen) stress verminderen?
 •  Welke stappen moet je zetten om sneller te onthouden en beter  te reproduceren
 •  Ontdek je eigen saboteurs die zorgen voor stress en een minder  goed geheugen
 • Voorkom dat je uren tijd besteedt voor weinig resultaten
weg met examenstress en faalangst

Hoe ik leerde om in de helft van de tijd dubbel zoveel te bereiken


Ook ik had daar mee te maken, reeds van toen ik nog studeerde. Ik legde de lat vaak zo hoog dat ik nauwelijks tijd had om te slapen. Uren en nachten studeerde ik in de examenperiode, alles met als doel er in eerste zittijd door te zijn. Maar al gauw bleek dat de resultaten niet in verhouding waren tot de uren inspanning die ik leverde! Was ik dan niet bekwaam? Ik kon toch maar doen wat ik deed: HARD WERKEN én steeds LANGER WERKEN.

Pas nadat ik 4 jaar later leerde hoe ons brein werkelijk werkt en wat we vaak verkeerd doen waardoor we net het tegenovergestelde bekomen, dan pas kon ik komen tot werkelijk schitterende resultaten.

In slechts de helft van de tijd wist ik meer dan dubbel zoveel resultaat te bereiken. 

Prana Mental Excellence-Iris Willems

Ik studeerde slechts 8u in plaats van 16uur per dag en slaagde met grote onderscheiding in 2 academie jaren tegelijk, terwijl ik voorheen telkens een tweede zittijd had voor slechts 1 academiejaar, en dit ondanks de vele uren werk.

Je moet niet langer werken, maar slimmer!

Prana Mental Excellence-Iris Willems

Die ervaring heeft de rest van mijn leven beïnvloed!

Inmiddels zijn we 26 jaar verder en kan ik je garanderen dat bij alle mensen die ik in die tijd mocht coachen en die de methodes die ik hen leerde in de praktijk hebben gebracht, net hetzelfde is gebeurd. Hun leven is veranderd. Ze bereikten veel meer in veel minder tijd. Ze wisten ruimte, rust en structuur in hun hoofd te creëren waardoor resultaten veel sneller bereikt worden, met veel minder inspanning en stress.
Ik wil ook sneller studeren met meer resultaten

25+ jaar

Ervaring

25.000+

Tevreden cursisten

15.000+

Boeken verkocht

HR award

Winnaar 2018

Klinkt het volgende je bekend in de oren:


 • Je bent veel uren aan het werken/studeren
 • De resultaten zijn beperkt ondanks je inspanningen
 • Je bent prikkelbaar
 • Je slaapt slecht
 • Je hebt allerlei kwaaltjes ... 
 • Je hebt faalangst en/of je bent perfectionistisch
 • Je weet dat er meer in je zit, maar het komt er niet uit


In deze training (1u20 min.) vertel ik je hoe je in minder tijd meer kan onthouden en welke stappen je moet zetten om met minder stress en minder inspanningen betere resultaten te behalen.

Vraag meteen de gratis training

Your information is safe with us
null