Gratis training

'   Wanneer loop je tegen een burn-out aan en hoe pak je dit aan?'   


  • Hoe komt het dat je een burn-out vaak niet ziet aankomen
  • Welke stappen zijn nodig om een burn-out te vermijden
  • Wat moet je doen om er sneller terug uit te geraken

Ik ben Klinisch psychologe en ik startte 1997 mijn bedrijf Prana op. Ik combineerde dit met twee part-time jobs. Dat was super tof en het gaf me veel energie. Tegelijk was ik al lange tijd niet gelukkig in de relatie die ik toen had. Ik besefte dit lange tijd niet tot ik voelde dat ik echt ongelukkig werd en ik besloot om de situatie aan te pakken en de relatie te verbreken. 

Pas een paar maanden nadat ik mijn eigen nieuwe stekje had en ik voluit kon gaan voor mijn pas opgerichte bedrijf, kreeg ik de weerslag.

Ik was constant moe, viel in slaap achter mijn computer, had allerlei kwaaltjes, ... Ik had nochtans geen reden want ik voelde me super gemotiveerd en had alles wat ik wou.

Gelukkig besefte ik snel wat er aan de hand was en heb ik toen meteen ingegrepen door het toepassen van de methodes die ik geleerd had in mijn opleiding. Omdat ik dus weet (zowel vanuit mijn opleiding, alsook vanuit mijn eigen ervaring) hoe het werkt en wat je moet doen om  er snel uit te komen wil ik je graag vertellen hoe je het kan zien aankomen en wat je eraan kan doen.


Prana Mental Excellence-Iris Willems


25+ jaar

Ervaring

25.000+

Tevreden cursisten

15.000+

Boeken verkocht

HR award

Winnaar 2018

Klinkt het volgende je bekend in de oren:


  • Je bent vermoeid overdag
  • Je hebt chaos in je hoofd
  • Je bent snel ge├»rriteerd 
  • Je bent prikkelbaar
  • Je slaapt slecht
  • Je hebt allerlei kwaaltjes ... 


In deze training (25 min.) vertel ik je hoe en wanneer een

burn-out ontstaat en welke stappen je moet zetten om eruit te geraken.

Vraag meteen de gratis training

Your information is safe with us
null