Let op: Deze pagina met verjaardagscadeau zal verdwijnen op zondag 24 januari (23u59)
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Ontvang ons verjaardagscadeau!

Je cadeau : Exclusieve live online trainingsweek!

4 Daagse live online training (+ opname )

(maandag 25 tot en met donderdag 28 januari van 10:00 tot 11:30)

Dag 1/
Waarom jij & je team vaak vastzitten in een beperkende spiraal

We starten de trainingsweek met het delen van inzichten in de werking van ons brein en hoe dit verband houdt met je dagelijkse gedrag en het niet of beperkt bekomen en volhouden van veranderingen. Aan het eind van deze sessie ben je je bewuster van het onbewuste mechanisme dat telkens weer zorgt voor herval in je oude patronen. Je zal ontdekken dat dit een impact heeft op je eigen gedrag alsook op de gewenste resultaten in je sales, samenwerking met anderen, omgaan met klanten, ...

Dag 2/  Hoe het komt dat je vaak niet begrepen wordt en niet de juiste reacties krijgt

In de tweede trainingsdag gaan we dieper in op de verschillende communicatiestijlen in je team. We denken vaak dat anderen zijn zoals wij en daarom communiceren we zoals wij dit logisch vinden. Maar hierin schuilt een zeer groot misverstand. In deze training ontdek je waarom en hoe je beter met je team en je klanten kan communiceren en betere resultaten kan halen.

Dag 3/ Wat zijn jouw onbewuste oorzaken waardoor jij niet vooruit geraakt met je bedrijf?

In de derde dag gaan we de grootste belemmerende factor voor succesvol ondernemen bekijken. We staan stil bij onze beperkende overtuigingen die ervoor zorgen dat je telkens weer in dezelfde situaties belandt en dus niet vooruit geraakt. Aan de hand van diverse concrete cases zal je ervaren hoe dit een zware impact heeft op je toekomst. 

Omdat het vaak gaat over onbewuste weerstanden, heb je deze tot nu toe nog niet aangepakt. Door de inzichten die je zal krijgen zal je veel van jezelf gaan herkennen en tot inzicht komen dat dit 'de ontbrekende schakel' tot je succes is.

Dag 4/ Hoe pak je dit stapsgewijs aan voor jezelf en voor je team?

Veranderen duurt lang? Zeker en vast niet! In deze trainingsdag maken we een concreet stappenplan om zowel bij jezelf als je medewerkers de juiste stappen te zetten om je bedrijf te veranderen naar een succesvol en winstgevend bedrijf.

Leid jezelf en je bedrijf naar meer resultaten

Waarom deze speciale prijs?  2 jaar = 2 €


Deze training is dé ontbrekende schakel in je business succes + een live online trainingsweek 

(van 25 tot 28 januari 2020)

Concrete inzichten

Geen open deuren maar methodes en inzichten die wij elke dag in de praktijk gebruiken.
zelfreflectietest

Zelfreflectie testen

Ontvang diverse tests die je helpen je werkpunten in kaart te brengen

Live trainingsweek

Neem deel aan onze live trainingsweek en krijg samen met ons inzicht in de verbeterpunten voor je business

Wat ontdek je in deze training?

Succesfactoren waar je nooit eerder bij stil stond

doelen bereiken

Hoe we onszelf onbewust grenzen opleggen

community

Hoe je meer uit je medewerkers kan halen

Hoe je voorkomt dat je stagneert en niet vooruit geraakt.

Hoe je meer resultaten haalt met minder inspanningen

Hoe je dit voor jezelf en  je bedrijf stapsgewijs aanpakt

Wat maakt deze training anders dan andere?

Volgens de kamer van koophandel blijft 90% van alle bedrijven in start-up fase hangen. De voornaamste reden dat bedrijven niet doorgroeien is vaak omdat de bedrijfsleider en/of zijn medewerkers, met een aantal onbewuste weerstanden en overtuigingen zitten waardoor dit effect heeft op zowel salesresultaten, samenwerking met medewerkers, tijdsgebruik, structuur in het bedrijf,...

Het uitstellen van beslissingen, geen juiste prijsstrategie durven hanteren, weerstand tegen 'verkopen', alles onder controle willen houden, moeilijk kunnen delegeren, ... zijn enkele van de vele symptomen hiervan.

Als je dit herkent dan is de kans heel groot dat je de juiste strategieën en werkwijzes nog niet hebt gevonden om je bedrijf succesvol en vooral winstgevend te laten groeien. Dit is geen salestraining maar een training waarin je leert om inzicht te krijgen in de achterliggende oorzaken van het niet of slechts langzaam bereiken van je doelen.


Met dit verjaardagsevent delen we meer dan 20 jaar ervaring uit het begeleiden van bedrijven en zelfstandigen bij de groei van hun onderneming. 

Iris Willems - oprichter van Prana

null


Prana Mental excellence, expert in persoonlijke & bedrijfsgroei

Prana Mental Excellence is er om jou als ondernemer, bedrijfseigenaar, zelfstandige, HR director of sales director te helpen om je sales én bedrijfsresultaten te laten groeien.

Dat doen we via inspiratiesessies, webinars, online & offline coaching sessies, een online trainingsplatform en maatwerk trainingen.

  • Met een team van 6 trainers/coaches (4NL & 2 FR) werken we samen met jou een concreet stappenplan uit, gericht op zowel persoonlijke groei alsook bedrijfsgroei.
  • We ondersteunen je leidinggevenden bij het aansturen van hun team
  • We werken samen met jou als bedrijfsleider naar concrete resultaten

Anderen over hun ervaringen met Prana

Ik leerde bewuster beslissingen te nemen, doelen helderder te krijgen, prioriteiten te stellen en algemeen krachtiger in het leven te staan. Een traject met impact, een echte aanrader!
Celine Denolf 

Jullie gaven me inzichten die mijn werkleven totaal veranderden.

Ik ga nu, dankzij de gedurfde change, weer met plezier werken!I. Vercruysse
Beste training die ik ooit gevolgd heb. Onmiddellijk toepasbare en werkende systemen, een aanrader van de bovenste plankYves Mollekens

Ontvang jij graag dit verjaardagscadeau?