Blijft SHIT toch nog op je pad komen

ondanks al je inspanningen, om dit te veranderen?

Wil jij veranderen, maar lukt het je niet?

  • Heb jij de indruk, dat het leven jou regelmatig tegenwerkt?
  • Val jij terug in oude gewoontes?
  • Heb je al veel tijd in je persoonlijke groei gestoken, en ben je nog steeds niet waar je wil zijn?
  • Voel je je nog steeds niet happy, ook al heb je al veel geprobeerd, om dit te bereiken?

Als jij wil weten, hoe verandering wél te doen lukken, bekijk dan mijn video van 30 min, én de drie bijgevoegde tips! Gewoon klikken, en binnen 5 minuten stuur ik jou een mail met toegang tot de video:)

50%
Ja, ik wil graag de video bekijken!
Wat doe je, wanneer je merkt, dat je keer op keer dezelfde soort ellende meemaakt, terwijl je keer op keer probeert het zo 'bewust' mogelijk aan te pakken, om het in de toekomst te vermijden? Alsof je inderdaad telkens weer dezelfde shit lijkt aan te trekken.

Wat ik gedaan heb met mijn shit...  

   Ik ben Patrik Onsea, sinds 2008 trainer/coach bij Prana Mental Excellence. Bovenstaande vraag heb ik mij ongeveer 24 jaar geleden voor een eerste keer heel serieus gesteld. Ik ben toen in een heel pittige storm terechtgekomen, waar ik niet zonder kleerscheuren ben uitgekomen. En ik heb toen ook beseft, dat deze storm eigenlijk al verschillende keren over mijn leven heen was geraasd, weliswaar in een minder hevige vorm, maar toch genoeg om schade te berokkenen.

   Op dat ogenblik heb ik voor mezelf beslist, om uit te zoeken waarom dit gebeurt, en ook wat eraan te doen.

   Naast de 'bekende' methodologieën te bestuderen (zoals psychologie, communicatie en gedragsmethodieken), ben ik mij ook intensief gaan verdiepen in de meer 'oudere wijsheden'. (zoals de verschillende godsdiensten en de (bij velen onbekende) esoterische filosofieën). 

  En oh YESgrote halleluja, mijn zoektocht heeft mij uiteindelijk de cruciale inzichten opgeleverd, om mijn shit 'écht' weg te werken.

 Ik heb deze inzichten ‘Het geheim van de spiegel’ genoemd. 


 Een beetje ‘gepusht’ door verschillende goede vrienden, die al het sterke effect van dit geheim hebben ondervonden, wil ik het graag delen met iedereen, die het voor zijn/haar eigen geluk wil gebruiken. 


 Gewoon op de knop onderaan klikken, en je hebt mijn geheim te pakken!

Ontvang deze inzichten, inclusief 3 krachtige tips, volledig gratis!

Klik op onderstaande knop, en ik stuur jou

  • een video van 30 min met mijn inzichten uit het geheim van de spiegel
  • 3 tips (in PDF-formaat), die je kan gebruiken, om voor jezelf een betere kijk te krijgen, op de juiste manier, om je leven te veranderen. 
50%
Ja, ik wil graag de inzichten ontvangen!
Patrik, dank je wel voor je duidelijke uitleg, voor je doorleefd enthousiasme, voor je humor en voor je inspiratie.

Deze sessie heeft veel waarden geraakt, én mijn ziel doen herleven!

een complimentje van een deelneemster :)