webinar

Hoe écht afraken van je shit!

Ik schrijf mij in voor het webinar!
In dit webinar vertel ik je waarom het voor vele mensen zo lastig is, om van hun problemen af te raken, én ik deel ook met jou een heel krachtige manier, om hier écht iets aan te doen!

Dit webinar is volledig gratis en vrijblijvend, en duurt maar 75 minuten.

  • Geen zweverig gedoe
  • Geen blazen die worden wijsgemaakt
  • Wél voeten stevig en nuchter op de grond
  • Wél komen tot de kern van de zaak!
Als jij het de moeite vindt, om 75 minuten van je tijd te 'verliezen', om zo een totaal andere kijk op je leven te 'winnen', schrijf je dan in, en kom mee luisteren. Je bent van harte welkom!!

OPGELET! Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar!

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Een beetje meer informatie over de spreker

Ik ben Patrik Onsea. Samen met Christel woon ik in het oudste huis van Zoersel, ‘Trapkes Op’ (gebouwd in 1697). Ik ben (stief)vader van drie kinderen: Jeroen, Marijn en Joost.

 

Sinds 2008 ben ik actief in Prana, eerst als franchise-partner, daarna als vennoot.

Als trainer & coach houd ik ervan om mensen te helpen, om de juiste balans te vinden, die van zichzelf, of die van hun team, afdeling of bedrijf.

 

Vanuit mijn studies, mijn 28-jaar werkervaring in verschillende bedrijven, én mijn empathische ingesteldheid, heb ik de nodige kennis en expertise in handen gekregen, om mensen en bedrijven te trainen en te coachen, om zo efficiënt en effectief mogelijk te "koorddansen" op verscheidene vlakken: stress-preventie, burnout, veerkracht, perfectionisme, zelfsturende teams (open, betrokken en verantwoordelijk samenwerken), leiding geven, time management en assertief omgaan met spanningen en conflicten.

Patrik, dank je wel voor je duidelijke uitleg, voor je doorleefd enthousiasme, voor je humor en voor je inspiratie.

een complimentje van een deelneemster :)