Focus Master Class


Telewerken of fileleed?

17-Sept-2020
Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Kenny Vandennoortgaete

Mentaal welzijn in de praktijk

Kenny Vandennoortgaete is fulltime trainer en coach bij Prana Mental Excellence. Vanuit zijn ervaring als bedrijfsinterne coach kwam Kenny in contact met Selfcoaching. Hij verdiepte zich erin voor zichzelf en ontdekte de grote kracht ervan waardoor hij een opleiding volgde tot bedrijfsinterne trainer in Selfcoaching. Na meer dan 5 jaar medewerkers in-company te hebben opgeleid, besloot hij om zijn expertise ten dienste te stellen van verschillende bedrijven. Sindsdien werkt hij met groepen en individuen rond thema's zoals stress, perfectionisme en gewoontegedrag. Zijn favoriete uitdaging is om mensen hun gedachtegang en perspectief te buigen.

Patrik Onsea

17 jaar ervaring

Patrik Onsea is trainer, coach en medevennoot bij Prana Mental Excellence.  Hij verdiepte zich in selfcoaching voor zichzelf, en ontdekte de grote kracht ervan, waardoor hij  besloot hij om zijn expertise ten dienste van verschillende bedrijven te stellen. 

Waar Patrik steeds naar streeft, zowel bij anderen,  als bij zichzelf, is een gezonde mix van efficiëntie en welzijn. Doorheen de jaren heeft hij ontdekt, dat een persoon die lekker in zijn vel en zijn hoofd zit, veel creatiever en gelukkiger door werk en leven gaat.

Ontdek in deze Master Class:

  • Hoe je - zonder schuldgevoel - de keuze kunt maken tussen telewerken of naar kantoor gaan.
  • Wat als je in de file komt? Eet je je stuur op?
  • Hoe je grenzen kunt stellen. Thuis én op kantoor.
  • Je krijgt een concreet actieplan met een stap voor stap methode

Ben je lid van de Selfcoaching Community of ben je lid van Prana-Flix dan kan je met de code die in de community vermeld staat bij 'Prana nieuws'  gratis deelnemen.

Aansluitend starten we in de Community een bijhorende challenge waarbij onze experten je gedurende de volgende maand verder begeleiden.

Samen in de file? Of gaan we toch telewerken?

De Corona-crisis leerde ons telewerken. Zo onverwachts en zo massaal, dat de telecomreuzen hun datacapaciteit moesten opschroeven. Maar hoe zit het nu met jou?


  • Nu je van de andere mogelijkheden geproefd hebt, hoe ga je nu verder?
  • Of misschien wissel je af? Wat doe je in de file? Of hoe geef je aan je huisgenoten aan dat je aan het werk bent?
  • En kan je een keuze maken zonder schuldgevoel? Denk je op je werk 'het is thuis rustiger', of denk je thuis 'nu zien ze me niet werken'?


In deze Focus Master Class gaan Kenny Vandennoortgaete en Patrik Onsea in dialoog en delen zij vanuit hun expertise hun tips en methodes die ze gebruiken om bewust en ongedwongen om te gaan met de technologie van vandaag.

Bezorg ons je eigen voorbeelden en we verwerken ze in deze Focus Master Class!