Voorkom dat je energie verliest of in een burn-out belandt!

Maak niet dezelfde fout als 70% van de mensen en ontdek wat je zelf kan doen om meer van je talenten te benutten en je leven in eigen handen te nemen.

E-book: Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen - light versie

Ontdek de ongekende mogelijkheden van je brein en leer meer uit jezelf halen met minder stress

 • Wat is de nummer 1 oorzaak van stress en energieverlies?
 • Welk effect heeft stress op je hersenen?
 • Wanneer wordt positieve stress negatief?
 • Wat is het belang van alfa- thêta en delta hersengolven?
 • Ga direct aan de slag met 4 concrete methodes
50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
Gratis Download E-book
26 jaar

ervaring

+15.000

Boeken verkocht

+25.000

Cursisten

HR award

winnaar 2018

“Help ik word geleefd!” leert je om je ambities na te streven zonder er de slaaf van te worden. Het boek helpt je om meer uit jezelf en uit het leven te halen, met betere resultaten, maar met minder inspanningen, frustratie en stress. Immers, echt succes en geluk vloeien voort uit de kunst om er zelf geen slachtoffer van te worden!
Iris Willems
50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
Download mijn Gratis e-book
Your information is safe with us


 


Ik ben NIET SLIMMER GEWORDEN, ik heb alleen mijn hersenen SLIMMER weten te GEBRUIKEN! "

Ik studeerde in 1993 af als Klinisch Psychologe. Dat ging  niet zomaar vanzelf. Ik was opgevoed met de gedachte 'als je hard werkt dan kom je er'. Maar dat 'harde' werken zorgde net voor het tegenovergestelde effect. Daardoor ging ik nóg harder werken met nóg minder rendement. Tot wanneer ik me ging verdiepen de werking van het brein en het effect ervan op onze resultaten. 

Dankzij die inzichten en bijhorende methodes wist ik mijn studietijd te halveren, 2 academiejaren in 1 zittijd te beëindigen en dit met grote onderscheiding, terwijl ik er de jaren voorheen amper door geraakte. 

Ik ben NIET SLIMMER GEWORDEN, ik heb alleen mijn hersenen SLIMMER weten te GEBRUIKEN!

Deze ervaring tekende me voor de rest van mijn leven want meteen na mijn studies startte ik met het coachen van anderen om ook meer uit zichzelf te halen. Ik zag dat iedereen die deze methodes toepaste ook meteen veel betere resultaten behaalde in zijn werk. Zowel op vlak van verkoop, creativiteit, overwinnen van weerstanden en angsten, uitstelgedrag aanpakken, doelen bereiken ... Ik ontdekte gaandeweg dat iedereen tot veel meer in staat is dan men denkt. Daar is het mijn passie om dit ook met jou te delen! Dus download zeker dit Gratis E-book en ontdek hoe ik tot verandering ben gekomen.


 • Met concrete voorbeelden
 • Verhalen van cursisten
 • 4 korte en dagelijks toepasbare methodes om acute stress aan te pakken.

Maak nu gebruik van onze gratis tips!

 • Niet alleen theorie maar ook concrete methodes
 • Om te integreren in je dagelijkse werk en leven
 • Waardoor je sneller inzicht krijgt in je eigen stress en die van anderen
 • Zodat je je energie niet langer verliest, maar juist extra opbouwt!
50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
Download