Boek: Help ik word geleefd

Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen

26 jaar

ervaring

+15.000

Boeken verkocht

+25.000

Cursisten

HR award

winnaar 2018

Ontdek nu hoe je meer uit jezelf haalt met minder stress!

 • Niet alleen theorie maar ook meer dan 50 concrete methodes
 • Om te integreren in je dagelijkse werk en leven
 • Waardoor je sneller inzicht krijgt in je eigen stress en die van anderen
 • Zodat je je energie niet langer verliest, maar juist extra opbouwt!

Bestel meteen je eigen exemplaar
“Help ik word geleefd!” leert je om je ambities na te streven zonder er de slaaf van te worden. Het boek helpt je om meer uit jezelf en uit het leven te halen, met betere resultaten, maar met minder inspanningen, frustratie en stress. Immers, echt succes en geluk vloeien voort uit de kunst om er zelf geen slachtoffer van te worden!
Iris Willems


 

Prana Mental Excellence-Iris Willems


Ik ben NIET SLIMMER GEWORDEN, ik heb alleen mijn hersenen SLIMMER weten te GEBRUIKEN! "Ik studeerde in 1993 af als Klinisch Psychologe. Dat ging  niet zomaar vanzelf. Ik was opgevoed met de gedachte 'als je hard werkt dan kom je er'. Maar dat 'harde' werken zorgde net voor het tegenovergestelde effect. Daardoor ging ik nóg harder werken met nóg minder rendement. Tot wanneer ik me ging verdiepen de werking van het brein en het effect ervan op onze resultaten. 

Dankzij die inzichten en bijhorende methodes wist ik mijn studietijd te halveren, 2 academiejaren in 1 zittijd te beëindigen en dit met grote onderscheiding, terwijl ik er de jaren voorheen amper door geraakte. 

Ik ben NIET SLIMMER GEWORDEN, ik heb alleen mijn hersenen SLIMMER weten te GEBRUIKEN!

Deze ervaring tekende me voor de rest van mijn leven want meteen na mijn studies startte ik met het coachen van anderen om ook meer uit zichzelf te halen. Ik zag dat iedereen die deze methodes toepaste ook meteen veel betere resultaten behaalde in zijn werk. Zowel op vlak van verkoop, creativiteit, overwinnen van weerstanden en angsten, uitstelgedrag aanpakken, doelen bereiken ... Ik ontdekte gaandeweg dat iedereen tot veel meer in staat is dan men denkt. Daar is het mijn passie om dit ook met jou te delen!


 • Met concrete voorbeelden
 • Verhalen van cursisten
 • Meer dan 50 dagelijks toepasbare methodes om meer uit jezelf te halen
€ 29,-

Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen 

(volledige versie, 202 blz.)

Ontdek de ongekende mogelijkheden van je brein en leer meer uit jezelf te halen met minder stress (fysiek boek)

 • Waarom word je geleefd?
 • Welk effect heeft stress op je hersenen?
 • Wat zijn de oorzaken van je stress?
 • Wanneer wordt positieve stress negatief?
 • Wat is het belang van alfa- thêta en delta hersengolven?
 • Ga direct aan de slag met meer dan 50 concrete methodes
 • Hoe breng je jezelf tot rust?
 • Hoe sleutel je aan perfectionisme?
 • Hoe kies je resoluut voor je eigen doelen?
 • Hoe zorg je voor een betere slaap
 • ...