Het Business Acceleration Programma

Voor zelfstandigen en ondernemers die met hun bedrijf online 'next level' willen gaan.


Ben je gepassioneerd door je bedrijf en zou je willen groeien?

Ben je pas gestart of al een tijdje bezig met (online) ondernemen, maar merk je dat er veel meer bij komt kijken dan gepassioneerd zijn voor je job?


 • Heb je het gevoel dat er zoveel moet gebeuren, en dat je niet weet wat eerst te doen?
 • Ben je lukraak wat acties aan het ondernemen in de hoop nieuwe klanten aan te trekken?
 • Heb je het gevoel 24/7 bezig te zijn met je bedrijf, maar met te weinig resultaat?
 • Heb je weinig of geen kaas gegeten van online marketing, sales en strategie waardoor je geen duidelijke structuur hebt en ook geen plan?
 • Misschien stak je al veel tijd in je website, maar levert het geen (of weinig) klanten op?
 • Misschien steek je veel tijd in het posten op facebook, instagram of LinkedIn , maar met weinig resultaat? 
 • Of hou je helemaal niet van social media? (wees gerust dat hoeft niet 😉)
 • Of misschien heb je wel veel klanten, zit je agenda vol en ben je op zoek naar manieren waarop je kan opschalen zonder veel extra tijd te moeten besteden?

Geschikt voor:

Voor dienstverleners die financiële vrijheid willen
Voor Coaches, copywriters, consultants, fotografen, IT'ers, advocaten, schoonheidsspecialisten, ...
Je hebt een omzet tussen 0 en 5.000€ /maand en je wil groeien naar 10.000€/md of meer
Of je hebt een hogere omzet maar je wil starten met een gloednieuw online aanbod
Je doel is slimmer werken, veel mensen helpen maar ook zelf van het leven genieten met voldoende financiële en mentale vrijheid 
Ja, Ik herken me en wil er nu verandering in brengen

Heb je zoveel plannen en dromen dat je blokkeert en niet meer weet wat je moet doen om ze te realiseren?

null

Maak een einde aan je financiële onzekerheid en kies voor stabiliteit, impact en omzet.

Ik ben er van overtuigd dat het voor iedereen haalbaar is om een succesvol (online) bedrijf uit te bouwen. Je moet alleen weten welke stappen je moet zetten en wanneer je ze moet zetten.


Het lijkt op dit moment misschien heel moeilijk, maar uiteindelijk is ondernemen een spel met bepaalde spelregels. Eenmaal je die spelregels kent dan wordt het spel steeds leuker en gemakkelijker. Dan is het ook voor jou mogelijk om je droombedrijf uit te bouwen. Om je daarbij te helpen creëerde ik het Business Acceleration Programma.


In het Business Acceleration Programma ga ik je 3 maanden bij de hand nemen. Ik vertel je de exacte stappen die ik heb genomen om supersnel te groeien via online ondernemen.

Niet alleen qua marketing, sales en strategie maar ook qua mindset, want daar loopt heel veel op vast.

Je bouwt daardoor een ijzersterk fundament waardoor je niet alleen exponentieel kan groeien, maar ook meer financiële en mentale vrijheid creëert.


Elke dag die je wacht is een verloren dag ...

Ik weet dat je het spannend vindt om die stap te zetten. Mogelijks word je geremd door de angst om in jezelf te investeren?
 • Misschien denk je dat het bij jou niet zal werken, 
 • Of dat jouw business toch anders is? 
 • Of misschien heb je geleerd om eerst te sparen en dan te investeren?
 • Misschien wil je eerst wat financiële reserve opbouwen? 

Dat zijn allemaal beperkende overtuigingen die je wellicht al jaren tegenhouden om echt te groeien.

Want als je denkt zoals je altijd hebt gedacht, zal je blijven krijgen wat je hebt gekregen. 😉


De mindset van een succesvol ondernemer is anders

Je moet eerst investeren in jezelf en je bedrijf en je zal dan pas de vruchten kunnen plukken. Dat is het verschil tussen ondernemerschap en werken in loondienst. Dus als je daar niet doorheen durft, dan zal je niet, of zeer traag groeien. Dat wil niet zeggen dat je massa's geld moet investeren en onbeperkte risico's moet nemen, maar door te investeren in jezelf en je goed te laten begeleiden win je super veel tijd en voorkom je dat je maanden verliest en dan vaststelt dat er niets veranderd is.


De juiste mindset ten opzichten van ondernemen, marketing & sales én werken aan je zelfvertrouwen als ondernemer ook daar ga ik je heel erg bij helpen. Want als je niet werkt aan die achterliggende gedachten, angsten en twijfels, dan is het ondernemerschap een lijdensweg die veel tijd en geld kost zonder resultaat. 

En daar wil je vanaf, toch?
Ik doe mee, ik wil verandering!

Terwijl jij bezig bent met twijfelen, uitstellen en perfectioneren 

helpt iemand anders jouw klanten! 

Ik wil nu actie ondernemen!


Nog even voorstellen...


Hoi, ik ben Iris Willems, Klinisch psychologe en onderneemster sinds 1997.

Ik ben 51 jaar en leid momenteel 2 bedrijven:

Prana Mental Excellence (Mentaal welzijn en persoonlijke groei sinds 1997)

Enjoytoday (Residentiële vergaderlocatie sinds 2010)

null

Al van bij de opstart van Prana slaagde ik erin mooie en grote klanten binnen te halen (o.a. KBC, Proximus, ING, EDS, ...) en het bedrijf groeide gemiddeld 60 % per jaar. 

In 2010 sloeg de financiële crisis toe en onze omzet werd op 1 dag tijd voor de rest van het jaar gehalveerd. Net toen had ik samen met mijn man beslist om een tweede bedrijf op te richten (Enjoytoday). Hiervoor hadden we zeer grote investeringen gedaan in de aankoop en verbouwing van een authentieke vierkantshoeve. Ik weet dus zeker hoe het voelt als het financieel moeilijk is, Maar ik wist ook dat angst een slechte raadgever is en dankzij de methodes die ik zelf al jaren aan anderen aanleerde, kon ik mijn angst ombuigen in daadkracht en creativiteit. (ik ga het hier kort houden :-) )

Op datzelfde moment kreeg ik ook te maken met laster door een concullega die een artikel publiceerde waarin hij me persoonlijk aanviel. Dit veroorzaakte bijna de ondergang van mijn bedrijf doordat ik plots niet meer naar buiten durfde te komen. Ik trok me terug van alle contacten en probeerde op de achtergrond het team aan te sturen om uit de crisis te komen en de omzet terug te laten groeien. Dat lukte, tot op het niveau van net voor de crisis, maar niet hoger.


Ik had in die periode al heel veel gewerkt aan mijn financiële mindset en mijn angst voor geld tekort. Daardoor werd het bedrijf weer succesvol en rendabel, maar we bleven hangen op een plafond van voor de crisis.


Pas in 2018 besefte ik dat ik ook aan mijn mindset voor zichtbaarheid moest werken en dat ik terug vol zelfvertrouwen naar buiten moest komen.

Ik besliste om me met Prana ook te richten op online ondernemen (= zichtbaarheid ten top 😊) en ik schoolde me bij in marketing, sales en marketingstrategie. Hierin vond ik de ideale mix om mijn grenzen te verleggen en op heel korte termijn een extra nieuwe business op te zetten en deze succesvol te laten renderen,

Ik bouwde in 1 jaar tijd een mailinglijst van 0 naar 17.000 mensen en realiseerde een omzet van 100.000€ (naast de bedrijfsomzet) bij een totaal nieuwe doelgroep die me nog nooit had ontmoet. En het tweede jaar realiseerden we een verdubbeling. Diezelfde aanpak pas ik nu ook toe naar B to B en ook daar werkt het prima.


Ik geloofde het vroeger ook niet, maar als je een aantal spelregels kent en je laat je niet langer remmen door je beperkende overtuigingen, dan wordt ondernemen een leuk spel met veel voldoening en zowel financiële als emotionele vrijheid.


Intussen begeleidde ik met succes reeds een aantal ondernemers met de stappen die ik zelf heb gezet en werkte ik samen met hen aan hun onbewuste mindset en belemmerende overtuigingen. (Zie video met het verhaal van Christel Sonck). 


Ook bij hen merk ik dezelfde resultaten: Je kan snel groeien als je de juiste marketing en sales stappen zet en de juiste mindset hebt.


Maar zodra één ervan ontbreekt stagneert alles!

Christel Sonck (www.kwispelcoach.be)


vertelt hoe ze snel een leefbaar inkomen verwierf door het toepassen van het "Business Acceleration" stappenplan.


Wat leer je in het Business Acceleration programma?

In het Business Acceleration programma begeleid ik je gedurende 3 maanden bij het opzetten en uitbouwen van je online onderneming. Je leert hoe je een consistente instroom van klanten creëert via online kanalen


Het programma omvat:


 • 1 Kick-off sessie (1 uur) –Wie ben je , wat zijn je dromen?  (op afspraak)

In deze sessie maken we kennis en leer ik je uitdagingen kennen. Ik vertel je welke stappen we concreet gaan zetten en leggen alvast onze eerstvolgende coaching sessie vast.


 • Elke maandag voormiddag krijg je toegang tot een nieuwe online master class met focus op 1 stap in je proces.

Vanaf je inschrijving krijg je meteen toegang tot de eerste module. Vervolgens krijg je elke week een nieuwe module beschikbaar. Elke module duurt ongeveer 1 à 1,5 uur. Je kan die bekijken wanneer het je best uitkomt.

In deze master classes deel ik vooral inzichten, tips, tools en opdrachten om meteen mee aan de slag te gaan. Ik laat je ook telkens stil staan bij je beperkende overtuigingen. 

Ik neem je bij de hand bij het creëren van een strategisch product aanbod met een sales en marketing plan én een financieel plan. Je leert hoe je je teksten op je website best aanpast om meer leads en klanten te krijgen, hoe je winstgevend kan adverteren en hoe je klanten maakt van je volgers. Hoe je klanten meeneemt op een klantenreis (funnel), hoe je een krachtige content strategie maakt, hoe je kan opschalen zonder extra uren te besteden en nog veel meer praktische zaken. Ik vertel je alles wat ik weet en welke tools ik gebruik.


 • 2-wekelijks een persoonlijke coaching sessie (5 in totaal): In deze sessie kan je live al je vragen stellen van wat je op basis van de master classes hebt ervaren en waar je tegenaan loopt- (elke sessie duurt 1 uur) 😊.

De data van deze coaching sessies worden in onderling overleg vastgelegd:


 • Alle tools en programma’s + alles wat ik weet en gebruik, alle fouten die ik maakte deel ik met je zodat jij ze niet meer moet maken.
 • Toegang tot alle opnames gedurende 2 jaar.

Door alleen te weten hoe je een succesvol bedrijf bouwt heb je nog geen succesvol bedrijf. Het is van groot belang dat je alles wat je leert ook gaat DOEN. Daarom besteden we in alle sessies ook veel aandacht aan mindset, aan weerstanden, angsten en twijfels aanpakken. Wat je in deze 3 maanden gaat leren zal je in de toekomst steeds verder perfectioneren. Daarom krijg je alle opnames gedurende 2 jaar online beschikbaar.


 • Elke module omvat ook een oefening om je mindset te veranderen.

 • + BONUS : Je krijgt 3 maanden gratis toegang tot het Prana-flix premium abonnement. Dit is het grootste Nederlandstalige online platform voor persoonlijke groei. De trainingen die je daarin vindt zullen je extra helpen bij het aanpakken van je stress, het veranderen van je gewoontepatronen en het herprogrammeren van je overtuigingen. Voor wie reeds prana-flix lid is, wordt de looptijd van zijn huidig abonnement met 3 maanden verlengd.  

Geniet nog tot 31 augustus van de zomerkorting!

Business Acceleration standaard

2500,-
1997,-
Eenmalig of 700€x3
 • 1 Kick-off sessie (1 uur- 1 op 1 sessie)
 • 11 Master classes (elke week een nieuwe module)
 • 5 u persoonlijke coaching (elke 2 weken een sessie)
 • Alle tools & programma's
 • Toegang tot alle opnames gedurende 2 jaar.
 • Bij elke module een mindset oefening.
 • Volledig gepersonaliseerd traject


+ BONUS: 3 maanden gratis Prana-flix premium abonnement 


De 12 modules in detail:

1. Je ideale doelgroep

In deze module gaan we zoeken naar je ideale klant, wat heeft hij nodig, hoe kan je hem raken met je teksten?  Maar ook: van wie word jij blij?

Welk type klant wil jij aantrekken?  

2. De wet van de aantrekking

Je ontdekt de kracht van overtuigingen en leert de balansmethode voor het herprogrammeren van je overtuigingen. Ontdek hoe je de wet van de aantrekking voor je laat werken.

3. Het juiste product

Je gaat aan de slag met het maken van een strategisch product aanbod. We zorgen ervoor dat je aanbod helemaal in lijn zit met wie jij bent en waarmee je jouw ideale klant moeiteloos kan aantrekken.

4. Bouwstenen van een salespagina

Je ontdekt alle ingerdiënten van een goede salespagina en je gaat meteen aan de slag met het aanpakken van je bewuste en onbewuste sales weerstanden.


5. Hoe bouw je een goede klantenreis

Door je leads mee te nemen doorheen een logisch opgebouwde route (je klantenreis) zorg je voor een continue instroom aan nieuwe klanten. Je zal ook ontdekken hoe je dit kan automatiseren zodat het weinig tijd vergt.

6. De break-even funnel

Ontdek het geheim van eindeloos opschalen en groeien. Leer winstgevend adverteren zodat je budget onbeperkt wordt en pak je eigen weerstanden aan


7. Zichtbaarheid 

Je kan geen klanten krijgen als je niet zichtbaar bent. Nochtans hebben we zoveel weerstand tegen zichtbaarheid en naar buiten komen met ons aanbod. Je leert je weerstanden ontdekken en aanpakken 

8. Aan de slag met podcasten 

Wat zijn de voordelen van podcasten?  Wanneer starten met podcasten?  Hoe maak je een podcast, Hoe ga je je podcast promoten en welke belemmerende overtuigingen heb je?

9. Tools & programma's

Doorheen de verschillende modules deel ik alle tools en programma's die ik gebruik om veel tijd te besparen, om te automatiseren, om foto's te vinden, om je klantenreis te bouwen, om je eigen online platform te bouwen, ......

10. Stapsgewijs je doelen behalen

Je gaat je doelen bepalen en een duidelijk plan van aanpak maken.

Je leert je eigen omzet te plannen en er de nodige acties aan te koppelen om dit te realiseren.

11. Leads kwalificeren

Als je leads wil opvolgen dien je de juiste vragen te stellen voor je er je verdere tijd in stopt. Welke 5 vragen moet je zeker stellen om je leads te kwalificeren?
 

12. Personal coaching

Twee-wekelijks plannen we een live 1 op 1  sessie zodat ik je bij alle stappen extra kan ondersteunen en bij de hand kan nemen om concreet in actie te komen.

Geniet nog tot 31 augustus van de zomerkorting!

Business Acceleration standaard

2500,-
1997,-
Eenmalig of 700€x3
 • 1 Kick-off sessie (1 uur- 1 op 1 sessie)
 • 11 Master classes (elke week een nieuwe module)
 • 5 u persoonlijke coaching (elke 2 weken een sessie)
 • Alle tools & programma's
 • Toegang tot alle opnames gedurende 2 jaar.
 • Bij elke module een mindset oefening.
 • Volledig gepersonaliseerd traject


+ BONUS: 3 maanden gratis Prana-flix premium abonnement