Iris Willems

Trainer & coach - Vennoot - Zaakvoerder - Auteur

Prana Mental Excellence-Iris Willems

Wil je weten waar mijn passie vandaan komt?

Tijdens mijn studie psychologie aan de RUGent, liep ik ondanks mijn zeer grote motivatie en de vele uren studeren (16u/dag tijdens de blokperiode), toch telkens weer tegen mijn grenzen aan waardoor ik telkens ziek werd en een tweede zit had. Ik zocht en vond een oplossing en paste dit toe tijdens mijn laatste jaar. Daarbovenop combineerde ik samen met mijn laatste jaar een extra jaar Aggregaat HSO eveneens in eerste zittijd. Met de helft van de studietijd (slechts 8u/dag studeren) volbracht ik de 2 jaren in eerste zittijd en dit maal met grote onderscheiding. Ik was zó enthousiast dat ik meer van mijn potentieel had leren gebruiken, en dat ik met minder inspanningen veel meer resultaten kon behalen.

Dat was het begin van de ontwikkeling van de training 'Selfcoaching'.

Ik combineerde de geleerde methodes met de methodes en inzichten uit de gedrags- de cognitieve en de leerpsychologie tot een geïntegreerd geheel dat iedereen leert om meer uit zichzelf te halen met minder stress en energieverlies.

In de video vertel ik je meer over mijn verhaal...


Officiële erkenning als psychologe

Iris Willems is geregistreerd  op de officiële lijst van psychologen in België en mag bijgevolg de bij Wet beschermde titel van psycholoog dragen. Deze inschrijving als psycholoog houdt in dat vernoemd persoon de vereiste opleiding heeft genoten en juridisch

gebonden is aan de deontologische code voor psychologen. Deze inschrijving dient jaarlijks hernieuwd te worden.

Auteur van 2 Selfcoaching® boeken

Selfcoaching®: Ontdek de ongekende mogelijkheden van je brein

In dit boek zal je deze onontgonnen rijkdom ontdekken.

Vanuit een volledig onderbouwd kader wordt je aangetoond hoe je zelf succes in de hand hebt.

Zelfmotivatie, zelfsturing, positieve stresshantering, een optimaal functionerend geheugen, bruisende creativiteit, doelstellingen tot resultaten maken, presentatieangst overwinnen, je gedachten stopzetten voor het inslapen, assertiviteit ontwikkelen, gewoontes doorbreken. Het zijn enkele van de vele vaardigheden die Selfcoaching® je te bieden heeft.

Dit boek is niet meer in druk verkrijgbaar, alleen nog online in pdf.

Help ik word geleefd: Concrete selfcoaching® tools om je leven in eigen handen te nemen

Herken je het gevoel dat er teveel dingen tegelijk op je afkomen, dat iedereen je nodig heeft en dat je altijd achter jezelf aanholt. Misschien heb je ook al wat klachten zoals minder concentratie, vergeten, chaotisch werken, prikkelbaar zijn, of voelt het  niet fijn om verscheurd te worden door al die verplichtingen? Meer dan 70% van de mensen heeft daar mee te maken. Wanneer dit aanhoudt leidt dit tot langdurige ziekte, rendementsverlies, demotivatie en uiteindelijk burnout.

In mijn boek ‘Help ik word geleefd’ reik ik je een heel ruim aanbod aan Selfcoaching® methodes aan die gebaseerd zijn op mijn meer dan 25 jaar ervaring. 

Doe je voordeel en bestel de 2 online boeken

Je ontvangt meteen toegang tot ons online platform waar je beide boeken meteen kan lezen en downloaden. Je blijft toegang houden tot dit gedeelte van ons online aanbod en wanneer er een nieuw boek verschijnt komt dit hier meteen ook beschikbaar.


Volledig gratis voor jou!

Psycholoog

ErkenningsNummer: 702104827

25+ jaar 

Ervaring

Auteur

2 boeken geschreven

Bedrijfservaring

Oprichter en zaakvoerder van 2 bedrijven met medewerkers