Kom je naar mijn verjaardagsfeest?
22 dagen challenge: Je stress aanpakken en belemmerende gedachten herprogrammeren!

Word 22 dagen stap voor stap door mij begeleid bij het aanpakken van je stress en het achterhalen van je achterliggende belemmerende overtuigingen
Ja, ik doe mee!  
Prana Mental Excellence.

Hoera! Ik ben jarig ... 🥳  

.... en dat moet gevierd worden! 


In de afgelopen 24 jaar heb ik duizenden mensen begeleid bij het aanpakken van hun stress. Enerzijds door hen te leren om hun stress en energiebalans te leren herstellen en anderzijds door samen met hen de achterliggende belemmerende gedachten en overtuigingen te achterhalen en deze vervolgens te leren 'herprogrammeren'.  Hierdoor kan je zonder veel inspanningen nieuwe gewoontes en reacties stellen, waardoor je de stressoorzaken aanpakt en dus steeds minder last hebt van stress.


Maar mijn eigenlijke missie is om cursisten nóg een stap verder te brengen. 

Meer halen uit jezelf, je doelen sneller leren bereiken, angsten, weerstanden overwinnen zodat je dát kan doen wat je echt gelukkig maakt!

Wie me al wat beter kent zal zeker weten dat het toepassen van de methodes en inzichten al fantastische resultaten in mijn leven heeft geleverd en ik wil niets liever dan dat jij dit ook ontdekt en ervaart.


Op basis van al deze ervaringen heb ik een gloednieuw programma gemaakt, speciaal voor mijn verjaardag (23 mei) en het wordt echt fantastisch!!!

stress aanpakken

Pak je stress aan en verander je belemmerende overtuigingen in 22 dagen!

Deze live challenge is inmiddels al gestart/afgelopen maar je kan nog steeds starten vanaf dag 1

Alle sessies zijn opgenomen, je zal dus niets missen, ook de interactie is mee opgenomen.

VOORDEEL: volg je eigen tempo - herhaal zoveel je wilt. (onbeperkte toegang!)

Praktijk toepassingen
Meteen aan de slag
Met concrete cases

             Na 22 dagen heb jij dit resultaat                  

null
Mentaal leren ontspannen - ontstressen

              Mentaal tot rust komen

De basis van zelfcontrole en het leren sturen van je brein is mentale rust. Voor heel veel mensen knelt hier al het schoentje. Zolang je hersenactiviteit te hoog is kan je je brein niet herprogrammeren. We gaan meteen aan de slag met een heel concrete oefening om je stressbalans terug te herstellen. 

We doen elke dag samen een oefening, zo kan je ook meteen al je vragen stellen en ervaringen delen. Maar vooral, dan ben ik zeker dat je dagelijks oefent 🥳 

null
Schuldgevoelens

Bewust worden van je belemmerende overtuigingen

Tijdens het oefenen in laag-alfa (niveau van mentale rust) zal ik je diverse vragen stellen zodat je meer inzicht krijgt in de situaties en het gedrag dat je wil veranderen.  Je zal bewust worden van je onbewuste doelen en inzicht krijgen in wat je verhindert om dit te bereiken of om in actie te komen.

 We doen elke dag samen een oefening, zo zal je ongetwijfeld meer inzicht krijgen in je angsten, twijfels en weerstanden die je verhinderen om verandering te bekomen.  🥳 

null

Een concreet stappenplan met jouw nieuwe overtuigingen

We vertrekken steeds van concrete uitdagingen en doelstellingen van deelnemers (vrijwillig) om op basis daarvan te demonstreren hoe je de achterliggende overtuigingen achterhaalt en natuurlijk ook hoe je de complementaire overtuigingen dan gaat formuleren. Stapsgewijs zal je ontdekken dat achter iets ogenschijnlijks banaals, toch een belangrijke overtuiging kan schuil gaan die je op diverse terreinen kan belemmeren en saboteren.

Dag na dag ontdek je nieuwe ongekende, maar oh zo belangrijke saboteurs in je hoofd en leer je deze ook meteen om te zetten naar versterkende gedachten.  🥳 

null

Aan al deze aspecten gaan we werken

null


null

Beperkte theorie, vooral veel praktijk

De eerste 2 dagen starten we met de nodige theoretische achtergrond kennis, daarna gaan we elke dag concreet aan de slag. Alleen door toepassen en oefenen geraak je vooruit, en daar ga ik je bij helpen. Elke dag zetten we een kleine stap waar je meteen mee aan de slag kan. En ook voor meer ervaren deelnemers of bestaande Prana-flix leden zal dit een enorme toegevoegde waarde zijn! 🥳 

null

Oefen op je eigen tempo - Je krijgt onbeperkt toegang tot de opnames!

Kom je ook bij de VIP Groep?

Aanvullend kan je ook lid worden van onze VIP groep in de Prana-flix community.


In deze groep tref je de andere VIP leden die deelnemen/deelnamen aan deze challenge. Je kan 24/7 je vragen stellen, je voortgang delen en natuurlijk feedback krijgen of geven. Daarnaast is het de ideale manier om contacten te leggen met gelijkgestemden en om extra geïnspireerd te raken.

Zij volgden al eerder een opleiding bij ons:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik ontdekte dat ik constant in een stress toestand zat, terwijl ik dacht dat ik geen stress had"

Na 40 jaar slaapproblemen (3 à 4 uur per nacht slapen) kan ik nu weer zalig 8u slapen.

Wim Van den Eeden

Ms. Nameless
Add Your Stars
"Beste cursus die ik ooit gevolgd heb. Onmiddellijk toepasbare en werkende methodes. 
Een aanrader van de bovenste plank. Yves Mollekens
prana-flix testimonial
Ms. Nameless
Add Your Stars

Van alle cursussen zelfontwikkeling en therapieën die ik al heb gevolgd, is dit voor mij de meest effectieve. Ik ben er haast dagelijks mee bezig.  

Ik voel dat ik terug meer energie heb, meer in mezelf geloof, positiever ben en ook nieuwe uitdagingen aanga.  Hilde Bottelier
testimonial prana-flix
Ms. Nameless
Add Your Stars

stress aanpakken

"Eerst en vooral wil ik je overladen met dankbetuigingen… Woorden kunnen helaas niet uitdrukken wat ik voel!


Voor het eerst in jaren begin ik er in te geloven dat er hoop is. 

Je hebt me moed gegeven én energie zodat ik terug opgewekt ben. Ik ben realistisch genoeg om te beseffen dat er momenten van terugval zullen zijn maar ik ben me aan het wapenen om ze te lijf te gaan." Sophie B. (Nam deel aan de live challenge)

Klaar voor de start?

stress aanpakken


Momenteel nog beschikbaar aan 100€. (tot 15/6/21) Zodra de challenge is beëindigd zal de kostprijs verhogen naar 149€ (De sessies waren normaal voorzien om 1 uur te duren, maar door de zovele interessante cases werd elke sessie 1,5 à 2 uur. Een enorme waarde aan oefeningen en inspiratie dus!

Niet tevreden? Dan krijg je je investering gewoon terug 😘

arrow_drop_up arrow_drop_down