arrow_drop_up arrow_drop_down


Onbeperkt online coaching volgens je eigen nood!

Prana-flix - light:


Gepersonaliseerde coaching

1. Je wordt lid van de Selfcoaching community:

Leer van & met andere leden

2. Maandelijks nieuwe 

Focus Master classes

+ opnames

3. Maandelijkse 

Q & A  sessies

+ opnames

4. Thematische  webinars

+ opnames

5. Audio oefeningen beginners powernap en slapen, alfa & thêta muziek

6. Jaarlijkse live klassikale 

workshop

Alles-in-één platform
trainingen, oefeningen, challenges
Met eigen community

vragen stellen aan onze experten

Met persoonlijke begeleiding
online coaching en Q&A sessies

Zij delen hun ervaringen:

Deze nacht heel rustig geslapen tot 9 uur, zonder wakker te worden om te gaan plassen. Ik kan mij niet meer herinneren hoe lang dat dit geleden is. Alleen al daarom ben ik dankbaar dat jij op mijn pad bent gekomen. Het is als een geschenk dat uit de hemel viel.

Wim Van den Eeden 

"Een mens blijft een mens en een maatschappij een maatschappij met alles erop en eraan, maar wat voor mij moeilijk was werd gemakkelijk. Wat onmogelijk leek werd haalbaar. Ik begreep dat je anderen niet kan veranderen maar dat je alleen jezelf kan veranderen. Geen moment heb ik spijt dat ik aan mijzelf ben beginnen werken. Ik heb nog nooit zoveel van het leven genoten als de laatste jaren."

Tilly V.

"Zonder steun zijn we dikwijls gedoemd om te blijven hangen in onze gecreëerde veiligheden en overtuigingen. Uiteindelijk wijzen de Selfcoaching technieken naar de kracht die in ieder van ons schuilt en dat is wat ik er zo wondermooi aan vind en wat het een grote toegevoegde waarde geeft voor zowel werk als privé.

Ik ben heel dankbaar dat het bedrijf de mogelijkheid bood om deze cursus te volgen"

Stefanie D.
+25 jaar
Ervaring
+ 25.000
Tevreden cursisten
+ 15.000
Boeken verkocht
HR award
Winnaar 2018
Krijg nu meteen toegang

1. Je wordt lid van een exclusieve Selfcoaching groep

In onze community met gelijkgestemde Selfcoaching leden, kun je vragen stellen, kennis delen, successen vieren en inspiratie oogsten. Zo krijg je directe feedback van ons team en andere leden die jou precies kunnen vertellen hoe zij hetgeen hebben gedaan waar jij op dat moment ook mee bezig bent. 

Daarnaast leent onze community zich ook perfect voor het vinden van 'lotgenoten' die samen met jou een challenge aangaan en waardoor jullie elkaar kunnen motiveren en stimuleren. (vb. Elke dag 15 minuten  wandelen, een maand geen chocolade eten, elke dag 15 minuten je bureau opruimen, ...) Alles wat je zelf als uitdaging hebt kan een challenge zijn!

Binnen het platform heeft iedereen een eigen profiel, kun je privé berichten sturen en zelfs eigen groepen starten voor specifieke onderwerpen. 


De Selfcoaching community omvat:

Kennis delen

Leer van anderen wat voor hen het beste werkt en deel ook jouw expertise.

Feedback vragen

Stel je vragen aan leden en experten en krijg feedback

Successen delen

Niets zo aanstekelijk als een succesvol voorbeeld. In de 'Victory boeard' verzamelen we alle succes.

Challenges aangaan

Doe mee aan challenges en bereik sneller je doelen

Challenges leiden

Stel eigen challenges voor en ga samen met anderen de uitdaging aan.

Samenwerkingen

Vriendschap verdubbelt vreugde en halveert smart.

Je staat er niet langer alleen voor.

Leader worden

Hoe meer je participeert in de community hoe hoger je komt op het leader board

Moderator worden

Anderen helpen en motiveren geeft veel voldoening. De meest actieve helpers kunnen zelf moderator worden.

We motiveren je via wekelijkse challenges

We plannen wekelijks nieuwe challenges waar je kan aan deelnemen. Zo nemen we elkaar bij de hand en stimuleren we elkaar om onze doelen te bereiken.

Iedereen kan voorstellen doen om challenges te starten, dus komen jouw challenges zeker ook aan bod. Samen met andere leden die deelnemen aan de challenge werk je stapsgewijs aan je doel. 

Elke challenge levert een medaille op. Zo kan je steeds meer en meer medailles verzamelen terwijl je je leven steeds meer in je eigen handen neemt.

Samen maken we je dromen waar!

2. Maandelijks een nieuwe FOCUS Master Class

Elke maand focussen we op één thema. Je hebt toegang tot de live online uitzending en kan meteen je vragen stellen. De opnames van alle thema's zijn nadien te herbekijken via PRANA-Flix.


Voorbeelden van mogelijke thema's zijn: 

Uitstelgedrag

Hoe je jezelf verhindert om je doelen te bereiken

Ook een mallemolen in je hoofd?

Pieker, hoe pak je dat aan

Waarom word ik niet begrepen?

De kracht van een positief gekleurde bril

E-mails de baas

Mentale opkikkers

Omgaan met conflicten

Slaapproblemen aanpakken

Stress bij kinderen

Fouten maken, hoe ga je ermee om

3. Maandelijks een online Q&A sessie

Elke maand beantwoorden onze experten live je vragen. Je hebt toegang tot de live online uitzending en kan meteen je vragen stellen of je kan je vragen vooraf doorsturen.


Dat kunnen 'technische' vragen zijn ivm de werking van een bepaalde methode, maar ook heel concrete cases kunnen behandeld worden.

De opnames komen nadien beschikbaar in het Prana-flix platform.


 • Je wordt elke maand uitgenodigd op een online vraag en antwoord sessie
 • Je kan al je vragen vooraf bezorgen, naargelang de vraag komt dit aan bod in de Q&A sessie of wordt ze behandeld in een aparte Focus Master Class.
 • Op deze manier groeit de Prana-Flix omgeving voortdurend en blijft het dag na dag een bron van inspiratie, kennis en vaardigheden.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
"Ik heb geleerd mijn negatieve gedachten te doen stoppen"

Tijdens en na de burn-out periode van mijn man wisten we beiden dat er wel wat dingen zouden moeten veranderen. Een eerste stap is bewust zijn van ... Dat waren we beiden wel. Maar hoe dan verder? Welke technieken kan ik gebruiken om meer los te kunnen laten? Welke technieken werken voor mezelf en waar ben ik zeker van dat ik ze zonder moeite kan volhouden? 

Dit is echt een zoektocht geweest.

Ik ben blij de cursus gevolgd te hebben van Prana rond  Selfcoaching.

Ik werd tijdens de sessies geconfronteerd met het feit dat de powernap-oefeningen een bepaalde vermoeidheid bij me boven brachten waar mijn lichaam tegen gevochten had. Voor mij een duidelijk signaal van HALT.

Wanneer ik onderweg was en ik wist dat mijn man of kinderen ook onderweg waren en ik hoorde ergens een sirene van ambulance, dan kreeg ik het direct benauwd. Ik was dan bang dat er hen iets was overkomen. Sinds de opleiding heb ik geleerd de negatieve gedachten te stoppen. En ja, dit helpt. Mijn angstgevoel is zelfs zo goed als weg.

Ann B.
"Ik was zeer sceptisch als ingenieur"

Ik ben Account Manager bij Siemens. Op het moment voor de training had ik heel veel last van slapeloze nachten. Ik kon het niet laten om in bed na te denken over bepaalde situaties die werk gerelateerd waren. Ook had ik heel veel het gevoel dat wanneer ik in de wagen zat of in bed lag dat ik dingen beter anders had moeten aanpakken.

Dat ik bepaalde zaken tijdens het gesprek met de klant vergeten was te vertellen of op een andere manier moest besproken hebben. Een collega van mij had de cursus reeds gevolgd en was daar zeer positief over. Ikzelf stond er zeer sceptisch tegenover want als Ingenieur klonk het allemaal wat “zweverig”. Iris is toen naar Siemens gekomen voor een infosessie en ik heb toen de gelegenheid gekregen de cursus te volgen. Ik moet toegeven dat ik nog altijd zeer sceptisch was en dat ik moeite had om met volle overgave aan de eerste “mentale”-oefeningen te beginnen. Ik heb me toen open gesteld en ben er voor gegaan want de slapeloze nachten bezorgden mij niet alleen concentratieproblemen maar ook fysieke klachten. Ik had al van alles geprobeerd maar niets hielp. Na de training ben ik de oefeningen thuis verder blijven doen en tot mijn grote verwondering kon ik veel sneller slapen. Waar ik vroeger uren in mijn bed lag te woelen, lukte het me nu om binnen de 10 à 30 minuten in slaap te vallen. Na verloop van tijd verbeterde dit en kan ik nu binnen de 10 min slapen.

Steve M.

4. Opnames van alle webinars

 • Alle webinars worden opgenomen en toegevoegd aan de Prana-Flix bibliotheek zodat je ze ten allen tijde kan bekijken, wanneer het jou past én wanneer je het nodig hebt.

5. Toegang tot audio oefeningen beginners + alfa & thêta muziek

  Toegang tot de basisoefeningen voor het aanleren van een powernap en een oefening om aan slaapproblemen te werken.

Je krijgt ook de alfa en thêta muziek beschikbaar.

6. Jaarlijkse deelname aan de live Selfcoaching Alumni sessie (klassikaal)

1 x per jaar organiseren we in Gent, Antwerpen, Brussel en Oudenaarde een live alumni sessie waarop alle ex-cursisten van de live training Selfcoaching worden uitgenodigd.

Als lid van de Selfcoaching community krijg je hier ook Gratis toegang toe.

 • Je komt live in contact met onze experten
 • Je ontmoet gelijkgestemden
 • Je oefent live onder directe begeleiding van andere leden en de experten
 • Je doet inspiratie op van anderen
 • Je kan er terecht met al je vragen

+ Zowel op PC als op mobiel, met een eigen Prana-Flix app, overal beschikbaar.

100% tevredenheidsgarantie!

We staan 100% garant voor de kwaliteit van Prana-Flix én van de Selfcoaching Community. De Prana-Flix omgeving bevat alle Selfcoaching methodes die ons als experten al 26 jaar op dagelijkse basis resultaat opleveren. We weten zeker dat als jij ze toepast, jij dit resultaat ook behaalt.

Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je bij opzegging binnen 14 dagen na aanvang, je investering terug. (een mail sturen is voldoende)

Klaar om te groeien? Word lid van Prana-Flix!

Prima keuze!

Prana-flix

light

30,-
15,-
Per maand (jaarlijks gefactureerd)

(14% kiest deze optie)

(ook maandabonnement mogelijk)


 • Maandelijks een nieuwe online master Class
 • Opnames van alle Master Classes beschikbaar
 • Maandelijks een nieuwe Q&A sessie
 • Opnames van alle Q&A sessies beschikbaar
 • Opnames van webinars beschikbaar
 • Selfcoaching community lid (vragen stellen, uitdagingen aangaan, successen delen, continu een coach bij de hand
 • Jaarlijkse live (klassikale) alumni sessie
 • Basis oefening powernap & basis slaapoefening
 • Ondersteunende alfa- en thêta muziek
 • Bonus: Thematraining: haal het maximale uit je brein
Beste keuze!

Prana-flix

premium

182,-
49,-

Per maand (jaarlijks gefactureerd)

(86% kiest deze optie)

(ook maandabonnement mogelijk)


 • Alles van Prana-flix light 
 • Toegang tot alle thematrainingen (stresspreventie, mentaal welzijn, communicatie vaardigheden, persoonlijke effectiviteit)
 • > 50 uur video materiaal
 • Alle audio oefeningen: beginners + expert
 • Downloads van audio oefeningen (enkel bij jaarabonnement)
 • Alle boeken selfcoaching in pdf
 • Alle zelfreflectietesten
 • 4 persoonlijke adviesgesprekken (beeldbellen)