Besef je soms ook dat je de dingen wat meer zou moeten leren loslaten?

Maar merk je dan telkens weer dat dat toch zeer moeilijk lukt?
  • Heb je een taak gedelegeerd aan een collega die het toch net anders aanpakt dan jij zou willen, en besef je dat je dat moet leren loslaten? Het is immers het eindresultaat dat telt, toch?
  • Of heb je een planning gemaakt en wordt die overhoop gehaald door iemand anders en blijf je maar steeds sakkeren over het feit dat je altijd wordt gestoord? Daardoor verlies je tijd en heb je twee keer verloren.
  • Of heb je een probleem op het werk waar je nog geen oplossing voor hebt en kan je het in het weekend niet loslaten?
Allemaal voorbeelden van loslaten... In onderstaande video gaan Kenny Vandennoortgaete en Iris Willems in dialoog en delen zij vanuit hun expertise hun tips en methodes die ze gebruiken om gemakkelijker te leren loslaten. Dit is de opname van een Focus Master Class van september 2019 die normaal enkel betalend te volgen is (45€/master class). Omdat dit onze eerste Master Class was en je zo meteen ook onze aanpak leert kennen, kan je de opname ervan hieronder uitzonderlijk bekijken. De inhoud start op 5:00 min: Download HIER de bijhorende handouts bij de master class 'leren loslaten, hoe doe je dat?'

Schrijf je in voor onze volgende Focus Master Classes! (45€/sessie):

Bekijk HIER de aankomende thema's.

OF

Een jaar lang online coaching volgens je eigen nood! (1429€  nu  slechts 99€)

12 online coaching sessies (1/maand) (waarde 540€)

+ 12 online Master classes  (1/maand) (waarde 540€)

+ 1 jaar lid van de Selfcoaching community (waarde 99€)

+ 1 live (klassikaal) alumni sessie (waarde 250€)

+ maandelijkse challenges die je motiveren

Het is onze missie niet alleen professionals maar ook  particulieren en studenten blijvend en duurzaam te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het is dan ook ons doel om tegen eind 2020 minstens 1.000 mensen met ons team online te ondersteunen bij hun persoonlijke groei. Daarom kan je binnen die periode instappen aan een bijzonder lage kostprijs zodat dit voor bijna iedereen haalbaar is. Samen maken we het leven leuker en zinvoller!

Lees HIER meer

Artikelen in Leren loslaten, hoe doe je dat?