arrow_drop_up arrow_drop_down

Focus Master Class


Waarom je jezelf onbewust grenzen oplegt. 

22-10-2019
Start om 14:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Kenny Vandennoortgaete

Reeds 7 jaar ervaring!

Kenny Vandennoortgaete is fulltime trainer en coach bij Prana Mental Excellence. Vanuit zijn ervaring als bedrijfsinterne coach kwam Kenny in contact met Selfcoaching. Hij verdiepte zich erin voor zichzelf en ontdekte de grote kracht ervan waardoor hij een opleiding volgde tot bedrijfsinterne trainer in Selfcoaching. Na meer dan 5 jaar medewerkers in-company te hebben opgeleid, besloot hij om zijn expertise ten dienste te stellen van verschillende bedrijven. Sindsdien werkt hij met groepen en individuen rond thema's zoals stress, perfectionisme en gewoontegedrag. Zijn favoriete uitdaging is om mensen hun gedachtegang en perspectief te buigen.
Iris Willems

Reeds 28 jaar ervaring!

Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Wil je ook meer uit je comfortzone komen?

Maar merk je telkens weer dat dat toch zeer moeilijk lukt?


  • Heb je een bepaalde vaardigheid die je wil leren, maar stel je het steeds weer uit of geef je steeds weer op.
  • Wil je een gewoonte veranderen maar zegt een stemmetje in je hoofd dat je toch niet kan volhouden, of dat je toch geen karakter hebt?
  • Wil je een zelfstandige activiteit uitbouwen, maar denk je steeds weer dat het toch niet zal lukken, of dat er al teveel concurrenten zijn?

Allemaal voorbeelden van situaties waarbij je jezelf onbewust grenzen oplegt. 


In deze Focus Master Class gaan Kenny Vandennoortgaete en Iris Willems in dialoog en delen zij vanuit hun expertise hun tips en methodes die ze gebruiken om gemakkelijker hun onbewuste grenzen te ontdekken en deze te doorbreken.

Bezorg ons je eigen voorbeelden en we verwerken ze in deze Focus Master Class!

Ontdek in deze Master Class:

  • Hoe het komt dat je jezelf onbewust beperkt in je mogelijkheden
  • Waarom we geneigd zijn om in onze comfortzone te blijven
  • Welke overtuigingen ons remmen in het bereiken van onze doelen en dromen
  • Hoe je deze belemmerende overtuigingen kan veranderen 
  • Je krijgt een concreet actieplan met een stap voor stap methode

Ben je lid van de selfcoaching community of ben je lid van Prana-flix dan kan je met de code die in de community vermeld staat bij 'Prana nieuws'  gratis deelnemen.

Aansluitend starten we in de community een bijhorende challenge waarbij onze experten je gedurende de volgende maand verder begeleiden.