arrow_drop_up arrow_drop_down

Kenny Vandennoortgaete

Mis je zelfcontrole? Nood om je leven terug in eigen handen te nemen?

50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
download gratis het e=book 'Help ik word geleefd'
Your information is safe with us

Wat leerde jij uit de voorbije 8 maand?

De Corona-pandemie blijft doorgaan.

Wij ook. Persoonlijk denk ik niet dat het fenomeen 'Corona' ooit voorbij zal gaan. We leven nu eenmaal met heel veel op deze planeet en dat zet het een en ander onder druk. Pandemieën zijn daar een gevolg van. Werken aan je mentale flexibiliteit, als individu en bijgevolg als organisatie, is belangrijker geworden. 


Bij Prana kreeg ik dankzij deze aparte periode de kans om mensen op een totaal andere manier te leren kennen. En tegelijkertijd ook beter te ondersteunen. 


Bekijk de getuigenis hieronder.Wat mensen vertellen

Ik volgde de opleiding "omgaan met stress en perfectionisme" bij Kenny. Ik heb hem ervaren als een fijne begeleider die zowel aandacht heeft voor de groep in z'n geheel als voor de individuen. De tips en oefeningen zijn heel praktisch toepasbaar en hebben een wezenlijke verandering gebracht in hoe ik in het leven sta. Hij zet aan tot introspectie en stimuleert op deze manier persoonlijke groei. Top! (Colruyt)
Vanaf de eerste sessie was ik geboeid door de inhoud en de manier waarop Kenny deze bracht. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt voor de begeleiding. (architectenbureau Vanduyfhuys)
In juni 2018 training gevolgd bij Kenny, absolute aanrader! Kenny brengt de zaken zeer overzichtelijk, gestructureerd en met passie. Hij heeft een bijzondere gave om op een rustige, doch gedreven met mensen om te gaan en op een constructieve manier te interageren met groepen. Een van de beste lesgevers die ik al mocht ervaren. (ondernemer P. Morlion)
Kenny slaagt erin om complexe zaken op een eenvoudige, praktische en bovendien zéér aangename manier over te brengen aan een groep mensen. Een plezier om les bij te volgen!. (Projectleider bij Zaman Yves & Co.)

Wat gebeurde er tussen juni en augustus '20?

feedback Selfcoaching Summer School

Word je geleefd? 

In dit e-book ontdek je wat je moet doen om stress onder controle te houden en hoe je ertoe kan komen om veel meer van je potentieel te benutten. Niet alleen theorie maar ook praktijk.

Ga direct aan de slag met 4 concrete methodes.

50%
Download E-book 'Help ik word geleefd'
Concrete selfcoaching tools om je leven in eigen handen te nemen
Download nu