arrow_drop_up arrow_drop_down

Kenny Vandennoortgaete - trainer, coach, business partner

Ik wil je, naar aanleiding van het fijne gesprek van deze middag, even deelgenoot maken van mijn gedachten: Je geeft me het gevoel dat je niet alleen oprecht en met belangstelling luistert naar mij en mijn verhaal, maar dat je mij ook begrijpt. Dat doet deugd! 

Myriam

'Waarom doen we de dingen die we doen?'

Dat is de basisvraag die me altijd al heeft gefascineerd. Zelfs tijdens mijn opleiding Marketing was de vraag 'Waarom kopen mensen de producten die ze kopen?' Het dieper graven en de juiste beweegreden raken waarom we iets wel of niet doen, daar doe ik het voor, Want daar ligt veel onontgonnen menselijk potentieel. Arbeider of CEO? Maakt niet uit. Mensen zijn mensen.

Wat leerde jij uit het voorbije jaar?

De Corona-pandemie blijft doorgaan.

Wij ook. Persoonlijk denk ik niet dat het fenomeen 'Corona' ooit voorbij zal gaan. We leven nu eenmaal met heel veel op deze planeet en dat zet het een en ander onder druk. Pandemieën zijn daar een gevolg van. Werken aan je mentale flexibiliteit, als individu en bijgevolg als organisatie, is belangrijker geworden. 


Bij Prana kreeg ik dankzij deze aparte periode de kans om mensen op een totaal andere manier te leren kennen. En tegelijkertijd ook beter te ondersteunen. 


Bekijk de live feedback hieronder.Wat mensen vertellen

Ik volgde de opleiding "omgaan met stress en perfectionisme" bij Kenny. Ik heb hem ervaren als een fijne begeleider die zowel aandacht heeft voor de groep in z'n geheel als voor de individuen. De tips en oefeningen zijn heel praktisch toepasbaar en hebben een wezenlijke verandering gebracht in hoe ik in het leven sta. Hij zet aan tot introspectie en stimuleert op deze manier persoonlijke groei. Top! (Colruyt)
Vanaf de eerste sessie was ik geboeid door de inhoud en de manier waarop Kenny deze bracht. Ik kan het iedereen alleen maar aanraden. Bedankt voor de begeleiding. (architectenbureau Vanduyfhuys)
In juni 2018 training gevolgd bij Kenny, absolute aanrader! Kenny brengt de zaken zeer overzichtelijk, gestructureerd en met passie. Hij heeft een bijzondere gave om op een rustige, doch gedreven met mensen om te gaan en op een constructieve manier te interageren met groepen. Een van de beste lesgevers die ik al mocht ervaren. (ondernemer P. Morlion)
Kenny slaagt erin om complexe zaken op een eenvoudige, praktische en bovendien zéér aangename manier over te brengen aan een groep mensen. Een plezier om les bij te volgen!. (Projectleider bij Zaman Yves & Co.)

bekijk de live feedback

'Inhoudelijk herkenbaar, maar Prana differentieert zich door de sterke focus op de praktijk. Persoonlijke groei werkt ook enkel maar als je iets doet. Chapeau voor dat engagement naar jullie deelnemers!'

... Enfin, om maar te zeggen, het is heel waardevol deze trainingen, en jouw ongedwongen manier van 'lesgeven' helpt daar enorm bij.

Kathy

Remote Working Skills

juni 2020 - live sessie, 43 deelnemers