arrow_drop_up arrow_drop_down

In-company trainingen

Maatwerktrainingen met een optimale mix van theorie en praktijk.

Persoonlijke effectiviteit

Wil je werken aan je tijdsgebruik, je zelfvertrouwen, je perfectionisme, leren grenzen trekken, je doelen sneller leren bereiken, uit je comfortzone komen, angsten en weerstanden overwinnen? 

Op basis van onze Selfcoaching methodiek stellen we het meest doeltreffende pakket samen in functie van je gewenste resultaat.

Welzijn op het werk

Een ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel. Daarom is de gezondheid en het welzijn van je medewerkers en collega's zo essentieel. 

We bekijken welzijn in zijn totaliteit. Niet alleen voeding en beweging, maar ook mentale gezondheid, digital detox, energiemanagement en een gezonde slaap zijn daarbij van belang.

Communicatie

Op basis van persoonlijkheidsverschillen en communicatiestijlen (Insights discovery, DISC, MBTI) verwerf je inzicht in je eigen voorkeurgedrag en communicatiestijl en die van je collega's, klanten, leidinggevenden,...

Hierdoor begrijp je beter de verschillen en frustraties en kan je leren om je communicatie af te stemmen op je gesprekspartner, in functie van je doelstellingen.

Ook geweldloze communicatie, assertiviteit, feedback geven, ... behoren tot onze expertise.


Teamwork

Samenwerking in team is niet altijd evident. Verschillen in communicatiestijl maar ook stress en vooronderstellingen gooien vaak roet in het eten.

Via een combinatie van Work & Play laten we je ervaren waar de samenwerking kan verbeteren. Gecombineerd met communicatie vaardigheden en Selfcoaching methodes bezorg je je team een noodzakelijke toolkit om conflicten aan te pakken, elkaar beter te begrijpen en tot concrete resultaten te komen.