arrow_drop_up arrow_drop_down

Focus Master Class


Ook een mallemolen in je hoofd? 

20-11-2019
Start om 14:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Patrik Onsea

Reeds 11 jaar ervaring!

Patrik Onsea is trainer, coach en medevennoot bij Prana Mental Excellence.  Hij verdiepte zich in selfcoaching voor zichzelf, en ontdekte de grote kracht ervan, waardoor hij  besloot hij om zijn expertise ten dienste van verschillende bedrijven te stellen. 

Waar Patrik steeds naar streeft, zowel bij anderen,  als bij zichzelf, is een gezonde mix van efficiëntie en welzijn. Doorheen de jaren heeft hij ontdekt, dat een persoon die lekker in zijn vel en zijn hoofd zit, veel creatiever en gelukkiger door werk en leven gaat.

Iris Willems

Reeds 28 jaar ervaring!

Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Wil je ook meer rust en structuur in je hoofd?

Maar merk je telkens weer dat dat toch zeer moeilijk lukt?


  • Heb je soms het gevoel dat je hoofd op barsten staat?
  • Heb je nog zoveel te doen,dat je niet weet wat eerst aan te pakken?
  • Spring je voortdurend van het ene op het andere, met duizend dingen tegelijk bezig, omdat alles belangrijk en dringend lijkt?
  • Heb je 's avonds last, om in te slapen, omdat je hoofd op volle toeren draait, alsof je inderdaad in een molen op de kermis zit?

Dit zijn allemaal symptomen van chaos in je hoofd. 


In deze Focus Master Class gaan Patrik Onsea en Iris Willems in dialoog en delen zij vanuit hun expertise hun tips en methodes, die ze gebruiken om meer rust en structuur in hun hoofd te krijgen.

Bezorg ons je eigen voorbeelden en we verwerken ze in deze Focus Master Class!

Ontdek in deze Master Class:

  • Wanneer en waarom de mallemolen soms zo hard draait? 
  • Hoe je het het beste kan aanpakken, om je rustiger in je hoofd te gaan voelen
  • Wat je kan doen, om al je todo's meer onder controle te krijgen
  • Welke tips en trucs je kan toepassen, om je beter te concentreren, en je stoorzenders te verminderen
  • Je krijgt een concreet actieplan met een stap voor stap methode

Ben je lid van de selfcoaching community of ben je lid van Prana-flix dan kan je met de code die in de community vermeld staat bij 'kortingcodes'  gratis deelnemen.

Aansluitend starten we in de community een bijhorende challenge waarbij onze experten je gedurende de volgende maand verder begeleiden.