arrow_drop_up arrow_drop_down

Online Focus Master Class


De kracht van een positief gekleurde bril

19-02-2020
Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Patrik Onsea

Reeds 11 jaar ervaring!

Patrik Onsea is trainer, coach en medevennoot bij Prana Mental Excellence.  Hij verdiepte zich in selfcoaching voor zichzelf, en ontdekte de grote kracht ervan, waardoor hij  besloot hij om zijn expertise ten dienste van verschillende bedrijven te stellen. 

Waar Patrik steeds naar streeft, zowel bij anderen,  als bij zichzelf, is een gezonde mix van efficiëntie en welzijn. Doorheen de jaren heeft hij ontdekt, dat een persoon die lekker in zijn vel en zijn hoofd zit, veel creatiever en gelukkiger door werk en leven gaat.

Iris Willems

Reeds 28 jaar ervaring!

Iris Willems richtte in 1997 Prana op. Vanuit haar studies als Klinisch psychologe, gecombineerd met een aantal uitdagingen die ze op haar pad kreeg tijdens haar studieperiode, ontwikkelde ze een exclusieve methodiek waarin methodes uit de gedrags-, leer- en cognitieve psychologie en de neurowetenschappen, tot een harmonieus geheel werden versmolten tot de methodiek die de naam Selfcoaching kreeg. Deze methodiek vormt het DNA van Prana en maakt diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Wil je je graag gelukkiger in je vel voelen ...

Maar merk je, dat dat toch niet zo gemakkelijk is?


  • Heb je soms het gevoel, dat alles tegenzit?
  • Vind je het op sommige ochtenden moeilijk, om je dag goedgezind te beginnen?
  • Klaag je er de laatste tijd meer dan anders over, dat de zaken in je leven toch niet zo goed lopen, als je wel zou willen?
  • Verlang je ernaar, om je leven een sterke, positieve draai te geven?

Allemaal mogelijke symptomen dat je op dit moment toch niet zo goed in je hoofd en je lijf zit... 


In deze online Focus Master Class gaan Patrik Onsea en Iris Willems in dialoog en delen zij vanuit hun expertise hun tips en methodes die ze gebruiken om zich gelukkig in hun vel te voelen.

Bezorg ons je eigen voorbeelden en we verwerken ze in deze Focus Master Class!

Ontdek in deze online Master Class:

  • Waarom het vaak zo moeilijk is, om je slecht voelen in een beter voelen om te zetten
  • Welke tips en technieken je kan toepassen, om dat beter voelen gemakkelijker te maken
  • Hoe we de wereld bijna nooit zien, zoals die echt is, maar altijd door een gekleurde bril, én wat daarvan het effect is, op hoe we ons voelen
  • Wat het grote voordeel is, als je leert, om je bril zelf in te gaan kleuren 
  • Je krijgt een concreet actieplan met een stap voor stap methode

Ben je lid van de selfcoaching community of ben je lid van Prana-flix dan kan je met de code die in de community vermeld staat bij 'Kortingcodes'  gratis deelnemen.

Aansluitend starten we in de community een bijhorende challenge waarbij onze experten je gedurende de volgende maand verder begeleiden.